Евтин точен дрегер?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Евтин точен дрегер?
Някой може ли да ми препоръча /от опит/ евтин и точен индивидуален дрегер /тестер за алкохол/?
Ясно е, че тези по 10-15 лева не стават.
Да не говорим пък, че тия от 10-15 лева може да се намерят по някои бензиностанции по 40 лв.
Ясно е, че тези по 10-15 лева не стават.
Да не говорим пък, че тия от 10-15 лева може да се намерят по някои бензиностанции по 40 лв.
Re: Евтин точен дрегер?
Не мога да повярвам - никой ли не се тества предиш да седне зад волана?!
- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
Колега и мен ме интересува .Защото и аз постоянно карам ,а понякога надвишаваме нормата ,вечерта .
-
- Автомобил: vw golf 3
- Двигател: 1.8 1993
колега не че нещо ама лично аз ако знам че ще пия излизам пеш и ако съм с колата да пия 1 2 бири макс 3 и то зависи колко ще карам ;] пил съм и повече но много рядко и това само като знам че няма да има полиция по това време щот градът ми е малак ... инъче честно казано и аз искам такъв дрегер не за друго да знам на колко алкохол ще ми отчете :]
- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
Отдавна съм спрял да пия и да карам !Имаме кръчма на няколко километра и не отивам даже с миксера .Макар ,че е извън населено място.Просто искам за себе си да знам ,как съм .Всеки понякога пие повече от едно питие .
- bobocamaro
- R.I.P
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2E
stefan_doc написа:Не мога да повярвам - никой ли не се тества предиш да седне зад волана?!
Не, собствено не сядам пил - просто. Нужнo ми е свидетелството за правоуправление, без него ще умра от глад.
Както са ми нужни и реакции, за да избягвам навреме "непроверени" пили гъзове по пътищата.
Апропо, "Dräger" е brand name - нещо като "nesscafe", a не алкохоло-метър.

http://dazer.biz/product/42/alcoscan-model-al7000.html
ето почерпи се, но при куките ще ти е винаги безплатно

- The Red Guy
- Автомобил:
- Двигател:
bobocamaro написа:stefan_doc написа:Не мога да повярвам - никой ли не се тества предиш да седне зад волана?!
Не, собствено не сядам пил - просто. Нужнo ми е свидетелството за правоуправление, без него ще умра от глад.
Както са ми нужни и реакции, за да избягвам навреме "непроверени" пили гъзове по пътищата.
Апропо, "Dräger" е brand name - нещо като "nesscafe", a не алкохоло-метър.![]()
http://dazer.biz/product/42/alcoscan-model-al7000.html
ето почерпи се, но при куките ще ти е винаги безплатно
Посоченият дрегер съм го препродавал няколко пъти, определено работи добре. Но никой нормален няма да пие, да се тества и да седне зад волана = пълна идиотщина! Пиеш = не караш!

- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
Кой ти е казал ,че ще пие и ще кара !?
- MITKO_DVD
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 2E 1994
- Контакти:
по темата и аз ще следя,основно ме интересува ако си пил да речем до 00.00-01.00 часа и сутринта си на работа от 8 да речем преди да тръгна е хубаво да се проверя преди да седна и ако отчете то да си хващам рейса
,така че мисля колегата пред мен е имал това в предвид 

- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
MITKO_DVD написа:по темата и аз ще следя,основно ме интересува ако си пил да речем до 00.00-01.00 часа и сутринта си на работа от 8 да речем преди да тръгна е хубаво да се проверя преди да седна и ако отчете то да си хващам рейса,така че мисля колегата пред мен е имал това в предвид
Ами само ти ме разбра колега !

Аз пък като автор на темата съм имал предвид, не само като сядам зад волана да съм сигурен, че няма да ме "хванат", а и че шофирам, съобразявайки се с изискванията на закона.
Оставям на законодателя да прецени каква е резумната норма.
А изказвания - като ще карам изобщо не пия, не считам за сериозни - поне не съм го виждал на живо. Да не говорим за случаите: "Жена, ти ще караш, и жената пие "само едно малко..."
А що се отнася до апарата - исках някой евтин изпробвано точен модел.
Оставям на законодателя да прецени каква е резумната норма.
А изказвания - като ще карам изобщо не пия, не считам за сериозни - поне не съм го виждал на живо. Да не говорим за случаите: "Жена, ти ще караш, и жената пие "само едно малко..."
А що се отнася до апарата - исках някой евтин изпробвано точен модел.
- doaiena
- Автомобил: Audi A3
- Двигател:
- Контакти:
То пълно със светци тука бе...., само да помириша малко алкохол и хващам рейса ебати 

Аз пък бих взел един за сеира. Да цепна пет домашнярки и да видя колко ще отмери тестера за алкохол 

- relaxxx
- Автомобил: 4x4
- Двигател:
- Контакти:
Точен.. спрямо какво? КАТаджийските дрегери ги сверяват от време на време, т.е. много трудно ще го синхронизираш този който го купиш с тях. Друг е момента, ако го купуваш да тестваш някакви служители дали са пили.
- Kuncavia
- A.C.A.B.
- Автомобил: Golf MK1 Cabrio
- Двигател: 1600 cc
- Контакти:
Аз много искам от ушевските дрегери, винаги ми е било крайно интересно колко ще ми отчете на 1,2,3,4,5,10 бири, как ще ми отчете след 1,2,3,4,5 уискита, като съм гладен/наяден, като съм пил кафе, абе експерименти искам да си правя. Как е на сутринта след напиване с бира и после как е на сутринта след напиване с твърд алкохол. Ама да дам 200 лв за няколко теста, някак си не съм такъв баровец
A тези по 10-30 лв ме съмняват да вършат работа...

Върни се в “ОФФ-Топик - други”