АГУ - пререгистрация и смяна на талон бензин/газ
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: АГУ - пререгистрация и смяна на талон бензин/газ
В Сф се сверяват номерата на рамата и двигателя.
- alexx
- Автомобил: SantaFe
- Двигател:
myrshavija написа:В Сф се сверяват номерата на рамата и двигателя.

- Iezekil
- Автомобил: Passat B4 Variant
- Двигател: ABS 94
myrshavija,
и двамата са прави.
.....
.....
От друга страна двоен стандарт не може да има.Няма как да има супер изисквания към новите газови,а паралелно с тях да се движат и някакви дърти и измислени такива.Та може би гратисния период ще е идната година,по-следващата ще напънат и нас,дето сега минаваме САМО с талона- да си сменяме И уредбите.Както беше с номерата и прочие.Сега хватката е първо да се събуем-нов талон.После който не му отърва-пак нов талон.Само дето имам чувството,че доста автомобили от застаряващия парк ще им е по-лесно да дадат едни пари за нова уредба/или узаконяването и/,отколкото да започнат да карат само на бензин.
Та-догодина,преди да минете преглед,първо си сменете талона.
Новите правила ще важат за новите уредби.
На тях ще им е скъпо или трудно да им се издаде паспорт/сертификат.
Тези,които имат ВЕЧЕ ПАСПОРТИ, ще си сменят талона когато им се наложи.
и двамата са прави.
.....
.....
От друга страна двоен стандарт не може да има.Няма как да има супер изисквания към новите газови,а паралелно с тях да се движат и някакви дърти и измислени такива.Та може би гратисния период ще е идната година,по-следващата ще напънат и нас,дето сега минаваме САМО с талона- да си сменяме И уредбите.Както беше с номерата и прочие.Сега хватката е първо да се събуем-нов талон.После който не му отърва-пак нов талон.Само дето имам чувството,че доста автомобили от застаряващия парк ще им е по-лесно да дадат едни пари за нова уредба/или узаконяването и/,отколкото да започнат да карат само на бензин.
Та-догодина,преди да минете преглед,първо си сменете талона.
Новите правила ще важат за новите уредби.
На тях ще им е скъпо или трудно да им се издаде паспорт/сертификат.
Тези,които имат ВЕЧЕ ПАСПОРТИ, ще си сменят талона когато им се наложи.
- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
alexx написа:myrshavija написа:В Сф се сверяват номерата на рамата и двигателя.
Значи нямам шанс да мина

-
- Low rider
- Автомобил: OLD
- Двигател: OTO
Де да беше единствен 

Добре де, аз едно не разбирам, и сега има хиляди саморъчно поставени съберичарк уредби без никакви документи, те и сега са си незаконни така да се каже, каква ще бъде разликата след 1.03.2014? И след тази дата слагаш едно АГУ и караш, кой ще ти каже нещо, или ще вземат пак да искат паспорти и стикери по бензиностанциите, беше ми дотегнало по едно време - "Паспорт имате ли?"
-
- Low rider
- Автомобил: OLD
- Двигател: OTO
Имам си всичко за газовата инсталация.Проблема е с мАтора.Това имаше впредвид и Сандо 

- Bai Sando
Да.И аз имам всичко освен номера на мотора
Освен на прегледа да свалям изпарителя и да се правя на луд,че няма газова.

- doaiena
- Автомобил: Audi A3
- Двигател:
- Контакти:
Bai Sando написа:Да.И аз имам всичко освен номера на мотора![]()
И това е вариант който обмислям!
- Bai Sando
То и без това нито пълначката ми се вижда,нито бутилката,нито копчето.
Май така ще се минава по прегледите.
Май така ще се минава по прегледите.

- muns61
- Автомобил:
- Двигател:
През соц-а имеше един безумен данък на газовите и с баща ми сваляхме всичко от колата, минавахме преглед и после пак монтаж...
- doaiena
- Двигател:
- Контакти:
При мен се вижда, но ако вярно трябва да даваме по 400лв, ще си поиграя ден два и аз ще ги скрия!
- Iezekil
- Автомобил: Passat B4 Variant
- Двигател: ABS 94
Така освен нередовен талон/незаконен двигател/ ще си и с незаконна уредба.Стане ли някой фал,много яко ще го отнесеш,даже и да не си виновен.
- doaiena
- Двигател:
- Контакти:
Ако към мен е последния пост, ще ти кажа, че съвсем си ми е законно всичко, дори и газовата уредба!
Говорим за неща, които са за краен вариант!
Говорим за неща, които са за краен вариант!
- silent
- Автомобил:
- Двигател:
Имам талон от старите картонените. Тези талони са валидни в тях няма голяма част от глупостите в новите талони и въобще няма графа за вид гориво. Имам газова редовна с паспор по всички изисквания според законодателството към момента. А сега от какъв зор да сменям талон като талона ми е редовен и надлежно попълненени всички полета.
Аз няма нищо да сменям.
Истерията http://www.vwclub.bg/forum/images/smilies/icon_mrgreen.gifе голяма и виждам че въпреки големите приказки сме си стадо мърша. Пъзлювците хукнаха да се спасяват поединично с оправданието че искали да са законни, макар че съм сигурен че на повече от половината таралясниците няма да минат един сериозен технически преглед и те го знаят много добре това. Не стига това ами и на всичкото отгоре агитират и всяват паника и останалите да последват стадния принцип и да ходят и те да се прекарат. Всеки си има глава на раменете да си ршава сам. Аз няма да ходя да се знаимавам с малоумия и глупости. Ако се наложи в краен случай ще му мисля тогава. Ако утре вкарат закон всеки да си даде жената за едно данъчно безплатно изчукване аз моята няма да я дам ако ида съм в нарушение и неизряден. После обаче не се чудете че сте хванали пичи въшки или срамна болест и не се оправдавайте са калпавия народ , политиците и т.н. С това мишкарстване и липса на принципна позиция винаги ще сме си в лайната.
Аз няма нищо да сменям.
Истерията http://www.vwclub.bg/forum/images/smilies/icon_mrgreen.gifе голяма и виждам че въпреки големите приказки сме си стадо мърша. Пъзлювците хукнаха да се спасяват поединично с оправданието че искали да са законни, макар че съм сигурен че на повече от половината таралясниците няма да минат един сериозен технически преглед и те го знаят много добре това. Не стига това ами и на всичкото отгоре агитират и всяват паника и останалите да последват стадния принцип и да ходят и те да се прекарат. Всеки си има глава на раменете да си ршава сам. Аз няма да ходя да се знаимавам с малоумия и глупости. Ако се наложи в краен случай ще му мисля тогава. Ако утре вкарат закон всеки да си даде жената за едно данъчно безплатно изчукване аз моята няма да я дам ако ида съм в нарушение и неизряден. После обаче не се чудете че сте хванали пичи въшки или срамна болест и не се оправдавайте са калпавия народ , политиците и т.н. С това мишкарстване и липса на принципна позиция винаги ще сме си в лайната.
Върни се в “Автогазови уредби”