Bai Sando написа:А аз да питам тия дето вече смениха талоните си...колата гледаха ли я на канала или само документи носехте?
ivo_555 написа:Добре де, аз едно не разбирам, и сега има хиляди саморъчно поставени съберичарк уредби без никакви документи, те и сега са си незаконни така да се каже, каква ще бъде разликата след 1.03.2014? И след тази дата слагаш едно АГУ и караш, кой ще ти каже нещо, или ще вземат пак да искат паспорти и стикери по бензиностанциите, беше ми дотегнало по едно време - "Паспорт имате ли?"
joker написа:А на колегата,който ме вкарва в "стадото от мърши" бих казал,че точно липсата на воля за съобразяване със законите и наредбите(пък били те и лоши) е причината Родината ни да е на опашката в Европа.Римляните са го казали-и най-лошия закон е по-добър от липсата на закон!
Ко рьечи, бабиното? Кой нов закон? Какво становище?doaiena написа:... без да има ясно становище по новия закон!
Iezekil написа:
myrshavija написа:Ко рьечи, бабиното? Кой нов закон? Какво становище?doaiena написа:... без да има ясно становище по новия закон!
Отговори ми на въпроса!myrshavija написа:Ако Жокера греши и някой последва съвета му да смени талона преди март 2014, ще се е набутал с 20лв и един час в КАТ. Ако ти грешиш и някой те послуша ... какво следва?
Всеки има глава на раменете и може сам да прецени.![]()
myrshavija написа:Предавам се - ти печелиш.
Върни се в “Автогазови уредби”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 38 госта