Блъскал ли ви е трамвай умишлено?
Re: Блъскал ли ви е трамвай умишлено?
Блъскал ме е Трамваи умишлено....ама не ми се пише грозна картинка се получи заради явно нервни изблици на параноик и сдухан от простият си начин на съществуване дърт рогоносец.... 

Темата е тъпа и е за бисерите може да каже само човек, който е виждал трамвай... по филмите.
По темата: мен лично не, но съм ставал свидетел как трамвай е побутвал маршрутка, в която се возеха хора! Коментарът е излишен.
По темата: мен лично не, но съм ставал свидетел как трамвай е побутвал маршрутка, в която се возеха хора! Коментарът е излишен.
- Благовест
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AFN
Мен не!В наше село няма трамваи! 

-
- Серпентина с турболатор
- Автомобил: VW Golf IV GTI
- Двигател: 1.8T AGU 2000 185hp
За щастие и мен не е, (да чукам на дърво), но и не съм създавала предпоставки засега това да се случи.
Офф: След темата "Правите ли път на бързащите коли?", тази е втората, която ясно ще даде примерни доказателства за описаните случаи в темата "Идиоти на пътя!". Като гледам някои как разсъждават...
Офф: След темата "Правите ли път на бързащите коли?", тази е втората, която ясно ще даде примерни доказателства за описаните случаи в темата "Идиоти на пътя!". Като гледам някои как разсъждават...

- KadROo
- Автомобил: VW Vento
- Двигател: 1Z 1997
Колега просто ако се спазват законите няма да има такива работи.... От една страна разбирам ватманите които ги е яд защото се гази закона като им се застава на пътя... Аз лично много ме е яд когато не се спазват законите за движение.... Мога да дам пример.... Оня ден ще си правя десен завой но пред мен на дясната лента има тролей. В нащо село тролеи имаме
И знам че тролея прави завоя по бавничко но лентата за на дясно е само най дясната... И си чакам. По една време от ляво се появи една п*утка и стоим на светофара. Светна зелено гледам наща дава десен мигач прави са на хитра да не чака тролея... Аз мога а тя не ??? ДА ама не направо и сякох пътя лека по лека и я оставих в средата на кръстовището и си се нареди където й е мястото.... Не че е за хвалене това дето съм направил но ме хвана яд как се прави на умна..
Та ваще ситуации същите с тия трамваи. Но забравяте едно голямо доуточнение че то е релсово !!!!

Та ваще ситуации същите с тия трамваи. Но забравяте едно голямо доуточнение че то е релсово !!!!
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE

Тука гледа коментират главно хора, които нямат трамваи в градовете си.
Драги ми колеги, как ще минете по този възлов булевард, без да стъпите на линиите?
https://maps.google.com/?ll=42.664719,23.317516&spn=0.005096,0.009645&t=m&z=17&layer=c&cbll=42.664246,23.317426&panoid=cUgXkSDofxTzZkHJ-IvElQ&cbp=12,10.09,,0,4.51
Или пък по тази централна улица
https://maps.google.com/maps?q=%D0%B0%D0%BB%D0%B0%D0%B1%D0%B8%D0%BD&hl=bg&ie=UTF8&ll=42.695038,23.31875&spn=0.005094,0.009645&sll=42.69421,23.322569&sspn=0.005094,0.009645&t=m&radius=0.29&hq=%D0%B0%D0%BB%D0%B0%D0%B1%D0%B8%D0%BD&z=17&layer=c&cbll=42.695064,23.318931&panoid=RrAIMppj5tFFfkKdOpJZ1A&cbp=12,269.32,,0,-7.91
Стига сте писали глупости, че ставате смешни

-
- Серпентина с турболатор
- Автомобил: VW Golf IV GTI
- Двигател: 1.8T AGU 2000 185hp
Е, как... очевидно това е личното пространство на трамвая, значи изобщо няма да навлизат в тази улица!

- pEsHkyY
- Автомобил: VW Passat B5 1998
- Двигател: AFN++++
Много просто. Ако правилата се спазваха и някой хора с бели опели и сини надписи си вършеха работа, нямаше да се налага да се минава по релсите. Но точно на Черни Връх от Вапцаров до Хладилника просто нямаш избор 

- hooligans
pEsHkyY написа:Много просто. Ако правилата се спазваха и някой хора с бели опели и сини надписи си вършеха работа, нямаше да се налага да се минава по релсите. Но точно на Черни Връх от Вапцаров до Хладилника просто нямаш избор
Не е само там, мога да ти изброя още много такива улици/булеварди
- vlast_vd
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Интересното е, че и на двете улици паркирането и престоя са забранени и ако това се спазваше, би имало място както за трамвай така и за кола.
- hooligans
Ако, ако ,ако ,ако 

- pEsHkyY
- Автомобил: VW Passat B5 1998
- Двигател: AFN++++
hooligans написа:pEsHkyY написа:Много просто. Ако правилата се спазваха и някой хора с бели опели и сини надписи си вършеха работа, нямаше да се налага да се минава по релсите. Но точно на Черни Връх от Вапцаров до Хладилника просто нямаш избор
Не е само там, мога да ти изброя още много такива улици/булеварди
Знам, пълно е :) Проблема е много по дълбок отколкото изглежда. Мен това лично ме дразни. А да се върна за Черни Връх, като идваш от Хладилника има една банда жълти капути (ще ме прощавате, но мразя таксиджийте) които си паркират преди спирката на трамвая в лентата и грам не им пука, че пречат на движението. Ако им свирнеш и им кажеш, че пречат те ти се правят на интересни

- siso_k
- Автомобил: 1999 VW Golf
- Двигател: AKL
- Контакти:
Алабин/Граф Игнатиев доколкото знам е затворена в определени участъци и в определени посоки. Черни връх е прекалено тясна за да поеме всичкия трафик който се изнизва по нея. Отделно че винаги има отстрани паркирани автомобили които заемат точно платното в което принципно трябва да се движат автомобили така, че да не пречат на трамваите.
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
Явно продължава да има хора, които не познават закона за движение по пътищата. Просто нямам друго обяснение как може някой да твърди, че движението по релсите не е позволено.
Четете закона хора! Ето ви линк: http://lex.bg/bg/laws/ldoc/2134649345 Ще ви е от полза!
За тези, които не могат да четат, ще им преразкажа, че движението по релсите е забранено само когато имa "ОБОСОБЕН" релсов път. Такива обособени пътища са оградени с острови например или са предназначени само за релсови превозни средства.
Ето два такива примера на обособени релсови пътища:
http://goo.gl/maps/B3Tio
http://goo.gl/maps/uhxfn
На всички други места движението върху релсите е разрешено, като има изискване водачи на нерелсови превозни средства да освобождават лентата на трамвая по най-бързия начин.
Това задължение обаче не означава, че ако водачът няма как да освободи пътя на трамвая, то той има право да го подбутва
Изумявам се колко много хора се движат по улиците, без да са чели законите през последните 20 години...

Четете закона хора! Ето ви линк: http://lex.bg/bg/laws/ldoc/2134649345 Ще ви е от полза!
За тези, които не могат да четат, ще им преразкажа, че движението по релсите е забранено само когато имa "ОБОСОБЕН" релсов път. Такива обособени пътища са оградени с острови например или са предназначени само за релсови превозни средства.
Ето два такива примера на обособени релсови пътища:
http://goo.gl/maps/B3Tio
http://goo.gl/maps/uhxfn
На всички други места движението върху релсите е разрешено, като има изискване водачи на нерелсови превозни средства да освобождават лентата на трамвая по най-бързия начин.
Това задължение обаче не означава, че ако водачът няма как да освободи пътя на трамвая, то той има право да го подбутва

Изумявам се колко много хора се движат по улиците, без да са чели законите през последните 20 години...
ОФФ: Е не, държа си го на нощното шкафче, употребява се вечер по 1 час преди лягане
ОН: По темата - не, не ме е блъскал трамвай.

ОН: По темата - не, не ме е блъскал трамвай.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”