MK3 Silver lady

Разкажете, споделете, похвалете се със своя Volkswagen - тук всеки може да има тема
Потребителски аватар
AE86
Автомобил: Jetta mkII
Двигател: PN 1989

Re: VW 3 Един бъдещ "проект"

Мнениеот AE86 » Пет 13 дек 2013 9:32

Ще ти споделя моето мнение по въпроса.Сам видя,че ти предложих няколко предложения на изчистен и кичозен тунинг екстериор.Според мен събери едни 1000 лева. 250-300 лева за 16" джанти още поне 200 за хубав размер гуми.Вариант за фарове имаш милиони до 100 лева.Стопове оригинални ГТИ или Хелла Меджик колър цени от 50 до 120 лева.Широк нож 30 лева.Мигачи,бленди,халогени опушени макс 100 лева.Поосвежаване на пластмасите 10 лева спрей.И едни пружини на първо време за 50 лева.Тотала сам си го смятай :) И ще заприлича на нещо адски красиво и изчистено.

Потребителски аватар
hegemon
Автомобил: Golf MK3
Двигател:

Мнениеот hegemon » Съб 14 дек 2013 14:21

Мерси за предложението колега,и да вече си реших,че ще е изчистен тунинг.В форума разгледах има 3-4 такива сив металик 3ки като моята и ще я направя по тяхно подобие,но едно друго нещо започна да ме тревожи.Понеже тонколоните отпред са фабрични,което ще рече не 2 не 5 години,и като пусна някоя песен с бас и започват да пукат.Някакъв съвет какво да ги правя ? За смяна ли са ? Понеже ми хареса миналата вечер и рекох да и направя снимка отпреде.Може да е простосмъртна количка сега,но на мен си ми харесва адски много :love.vwclub Изображение
А тук ви показвам нещо друго.Понеже работя в най-добрата механа в гр.Троян и хората ме знаят оттук-оттам и не че се хваля,но мацките започнаха да ми рисуват по колата :mhihi Изображение

Потребителски аватар
plamen-roni
Автомобил: SEAT EXEO TDI
Двигател: CAGC-2010

Мнениеот plamen-roni » Съб 14 дек 2013 14:42

Радвай се ,че не ти рисуват с ключ по капака или вратите :Mr Green Fun !

Потребителски аватар
KadROo
Автомобил: VW Vento
Двигател: 1Z 1997

Мнениеот KadROo » Съб 14 дек 2013 18:40

Най -якия надпис надран с ключ на капака "прощавам ти" :Mr Green Fun :Mr Green Fun

Потребителски аватар
adrenalin_93
Автомобил: Vw Golf 3
Двигател: GTI-ABF 1994
Контакти:

Мнениеот adrenalin_93 » Нед 15 дек 2013 1:52

4 страници до тука и какво ? Нищо.. :eek

Потребителски аватар
hegemon
Двигател:

Мнениеот hegemon » Нед 15 дек 2013 12:55

Ами Адреналин ,да за сега е нищо,защото колата е в процес на прехвърляне(оправяне на документи) и сега няма как да започна "преформянето" на колата :c020 А колеги малко се отплеснахме,но бих ви помолил да дадете съвет за пращенето на тонколоните..какво да ги правя,за смяна ли са или нещо да ги отворя да ги оправям ? На вас разчитам :)

Потребителски аватар
piter_96
Автомобил: VW Golf III VW Golf III Variant
Двигател: AFT 1997 AAM 1994

Мнениеот piter_96 » Нед 15 дек 2013 12:57

hegemon написа:Ами Адреналин ,да за сега е нищо,защото колата е в процес на прехвърляне(оправяне на документи) и сега няма как да започна "преформянето" на колата :c020 А колеги малко се отплеснахме,но бих ви помолил да дадете съвет за пращенето на тонколоните..какво да ги правя,за смяна ли са или нещо да ги отворя да ги оправям ? На вас разчитам :)

Щом пръщят на басове, значи не са само пищялки, тоест нямаш тонколони във вратите ?

georgi dd
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот georgi dd » Пон 16 дек 2013 12:47

Пич освен визия ти трябва и капацитет за тази визия. С този двигател голфчето ти ще е едно малко накичено влечуго. Това, което имаш е един базов модел, който си върши добре работата за която е предвиден. Не си въобразявай, че можем сами да правим Deutschen Produktionswagen Meisterschaft. Карай си колицата, вози мацките... и т.н. Не си давай парите за нещо, което не е необходимо и още ни си узрял за такова нещо. :beat_butt2

Потребителски аватар
hegemon
Двигател:

Мнениеот hegemon » Вто 17 дек 2013 8:44

Ще ме извиниш колега.но това мнение беше напълно излишно.Като имам възможност защо нищо да не направя по колата? А и кой е казал,че ще я правя сам.Има кой да ми помогне,а и за това сме форум приятели за да си помагаме,не в една тема съм виждал например на някой м трябва преправка на фланци и точно колеги от форума му помагат.Ще има първо оптичен тунинг,а после ако е рекъл Господ ще има и силов тунинг ,защо не ? ;)

Потребителски аватар
Petrolhead
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Petrolhead » Вто 17 дек 2013 10:00

трябват то 3000 лева на куп и ще стане работата.

окачване 1000 лева
джанти 1000 лева
гуми 800 лева
пастиране, полиране и комплексна автомивка 200 лева

ще имаш тупалка

всички цени по-горе са за нови и читави части, без FK и тем подобни.

доволен?

Потребителски аватар
hegemon
Двигател:

Мнениеот hegemon » Чет 19 дек 2013 12:00

Kолеги искам с радост да ви се похваля,че вече голфчето е на мое име по документи :11 А преди няколко дена ми се случи следното: вървя си аз рано сутринта (още по тъмно) и до един контейнер за боклук виждам това Изображение изправена до него и зарязана.Огледах я и видях,че нищо й нямаше и си я прибрах :icon_lol днес я сложих пробно и кво да видя ..1:1 си пасна в голфчето.Еми късмет,вместо да режа и съсипвам оригиналната кора,ето тази ми е готова с дупки за елипси.Слагам я,инсталирам и елипсите и газ !! :mhihi

Потребителски аватар
bagera
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот bagera » Нед 22 дек 2013 1:04

Младеж, купи си хонда и я тунинговай по начина по който ти харесва.
За тоз голф моето виждане е 3-4000 лв за да докараш оптиката. Джанти, окачване, стопове,фарове.... и що годе кприлично боядисване. Това са много пари- събрани, не изкарани. Ако наистина можеш да отделяш 500 на месец ще се получат нещата бързо

Потребителски аватар
GOLF_SB_1991
Автомобил: VW JETTA MK2
Двигател: JP

Мнениеот GOLF_SB_1991 » Съб 04 яну 2014 20:09

Според мен колега са необходими следни неща за една 3ка
предница-решетка с две ребра(с или без емблема твои избор);фарове или двусекционна хела или така известните lippstadt;мигачи тъмни или хела или фер бленди затъмнени също както и халогени за тях има и вариянт с жълто фолио; широк нож за голф гти или с повече късмет от венто,за зимата не е лошо и кожена маска на предния капак .
Интериор-Волан с черен или червен шев кожен модел,уреди с бели циферблати ,скоростен лост от 20 year,Колани червени ,копче за аварийни от голф 3.5 както и такова за централно заключване от Американска 3ка. Салон бих предложил дълбоко рекаро ,или плитко кожено ,джобове за врати с плафон ,барче от венто или от американска троика.Таван черен,Сенници от 3ка кабрио черни,плафон черен оригинално от гти ,дръжки черни, пластмаси черни или си направи твоите с това http://www.plastidip.bg/
екстериор-Примерно един ГТИ пакет с прагове и вежди ,лаистни,тъмни мигачи на калниците, отзад-значи желателно е да намериш тапа и да махнеш чистачката ,едно споилерче от ГТИ,стопове черна хела или гти хела и накраиник от 20 year примерно и си готов.
Джанти и окачване - според мен няколко много добри варианта са 16 ббс рс 722 от 20 year; азев тип А 16'' предни 7.5 задни 9; или Брок четирете 9-ки има и РХ много хубави модели разгледаи избери си които на теб ти харесват ,окачване наи евтиния вариант на пазара марката JOM но също така модели на ФК или ta technix ,maxtrac за регулируеми а фиксирани втора употреба с прожини на кони или кв има слагаш и забравяш
Мотор-Така като гледам е бензинов голфа и ще е наи добре да е едно GTI 2.0 115hp или 16в абф с 150 коня и двата са страхотни и ще останеш доволен(има и др вариянт ВР6) сравнения с сегашния ти мотор.
Като цяло това е идеала ми за Голф МК3,а може би не само на мен ;)

Потребителски аватар
hegemon
Двигател:

Мнениеот hegemon » Нед 05 яну 2014 14:51

Здравейте и за много години.Мерси градски за идейте,ще им обърна внимание и относно спрея за затъмняване на стопове,много ми допадна и ще го поръчвам.Тези направих някои промени по колата.А защо съм чувал,че Г3 е най-добре с 14ки джанти ,а GOLF_SB_1991 ми предложи само 16ки.Ограмотете ме малко.За правене по двигатела има време,още несъм дорасъл за там :icon_lol За предница съм решил да слагам ангелски очи и вежда,та да стане bad look.
Така,тези дни след нова година си нямах много работа и реших да си боядисам спирачките. Изображение Изображение и резултата е : Изображение Изображение Знам сега с тези джанти не се виждат много,но на пролет като ги сменя друго ще се говори.Малко е мръсничка колцата ми,но тия дни ще ходи на автомивка да види и тя що е туи вода :icon_lol . Освен спирачки затъмних и задните стъкла. Изображение
Сложих и други чистачки,защото фабричните някак не ми понасяха.Дано неми ги откраднат Изображение А градски както викаше да махна задната чистачка,абе няма,че ми върши работа.На ладата нямах такава екстра отзад и сега немога да и се нарадвам на тази :mhihi Сложих един накрайник на ауспуха Изображение Може да несе хареса на много хора от форума,но на мен ми харесва така.Поне вътре ще се стремя към сини детайли в интериора и ми се искаше да има нещо синкаво и в екстериор.Накрая с гордост искам да покажа тези снимки . ИзображениеИзображение Изображение

Потребителски аватар
NenoW_99
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот NenoW_99 » Нед 05 яну 2014 17:27

Колега много от хората няма да одобрят тези синкави детайли, защото отиваш към селския тунинг.Затова внимавай не се заплесвай много по тези "детайли". :a045 :smile

Върни се в “Моят Volkswagen”