Megaparts.bg - Внимавайте! Шефът налита на бой!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Re: Megaparts.bg - шефът налита на бой
И аз се пробвах веднъж да пазаря от тях и не успях. За съжаление много са такива, препират пари, крадени коли и им е все тая дали ще ти вземат десетте лева... не искам да звучи, като реклама но винаги съм оставал доволен а съм купувал не малко части от едни пичове, май са двама братя и се намират в София, до лукоила по Първа Българска армия, посока военна рампа в дясно преди лукоила. Последния път ми трябваше поплавък за гориво, взех го, тествах и не стана. Бях в провинцията и като се върнах отидох при тях и търсиха друго но за съжаление не можаха да намерят, и ми върнаха парите. Това са коректни хора, и първо при тях търся, това, което ми трябва.
Такива измислени сайтове и фейсбук страници, дето не знаят, какво да ти отговорят... мерси
Такива измислени сайтове и фейсбук страници, дето не знаят, какво да ти отговорят... мерси
-
- Автомобил: BMW
- Двигател: M57 D30
Такива хора като тоя измислен "шеф" трябва да се мачкат.
megaparts.bg
megaparts
мегапартс софия
мегапартс измекяри.

megaparts.bg
megaparts
мегапартс софия
мегапартс измекяри.
- spears
- Автомобил: VW VENTO
- Двигател: 2.0 16v ABF
Бях поръчвал от него дръжка за един сеат а ми бяха пратили дясна а на мене ми трябваще лява обадих му се и се разбрахме и ми прати дясната без пари
ама чак да налита на бои 

- Sashko_Trg
- Автомобил: Audi A4 Avant
- Двигател: 2 0 TDI
Димитър Гахов : Съжелявам но съм искрен! Дойдох при Вас за покупка но дори двама служители ме накараха да чакам посочено на вън. Почувствах се като крадец и си тръгнах.А би трябвало клиента да е най важният. Поздрави!
Харесвам · Отговор · 1 · 12 ноември в 21:52
megaparts.bg : Благодаря за мнението.Както сами разбирате нямаме интерес сами да си гоним клиентите.Просто има една зона в която постоянно въртят камиони и мотокари а по навътре има и две доста големи кавказки овчарки и просто не е препоръчително да обикалят много хора.Грешката на служителите ни явно е че не са Ви обяснили правилно къде може да изчакате на спокойствие и да Ви донесат каквото е необходимо.
Харесвам · 2 · 12 ноември в 22:17
Ето и друг отрицателен коментар !
Харесвам · Отговор · 1 · 12 ноември в 21:52
megaparts.bg : Благодаря за мнението.Както сами разбирате нямаме интерес сами да си гоним клиентите.Просто има една зона в която постоянно въртят камиони и мотокари а по навътре има и две доста големи кавказки овчарки и просто не е препоръчително да обикалят много хора.Грешката на служителите ни явно е че не са Ви обяснили правилно къде може да изчакате на спокойствие и да Ви донесат каквото е необходимо.
Харесвам · 2 · 12 ноември в 22:17
Ето и друг отрицателен коментар !
- shotgun600
- Автомобил: Touareg 2013
- Двигател: TDI V6
Пуснал съм темата във форума на Мерцедес, защото и там се подвизавам.
Ще го пусна и в нисанския.
Мамичката им на такива като тоя - боляла го онази работа за някакъв си форум.....с хиляди потребители.
Сега като плъзне и по другите, дали няма да го заболи?
Megaparts.bg
мегапартс
Ще го пусна и в нисанския.
Мамичката им на такива като тоя - боляла го онази работа за някакъв си форум.....с хиляди потребители.
Сега като плъзне и по другите, дали няма да го заболи?
Megaparts.bg

мегапартс

- Wrofeel_VR6
- Автомобил: Passat 3B2 1.8T 20V
- Двигател: AEB
Аз пуснах и в Хонда форума.
Преди 3-4 месеца взимах теглич, на снимката с инсталация,болтове с 2 думи всичко за слагането му.
Като го изпрати нямаше нито инсталация нито болтове а преди това се бяхме уговорили да ми го прати с всичко.Аз му звъннах и го попитах защо така той, само ми отговори ще го взимаш ли или не?
Преди 3-4 месеца взимах теглич, на снимката с инсталация,болтове с 2 думи всичко за слагането му.
Като го изпрати нямаше нито инсталация нито болтове а преди това се бяхме уговорили да ми го прати с всичко.Аз му звъннах и го попитах защо така той, само ми отговори ще го взимаш ли или не?

-
- Автомобил:
- Двигател:
Megaparts.bg 
мегапартс
пуснах темата в фиат и в peugeot форумите

мегапартс

пуснах темата в фиат и в peugeot форумите

- Koko95
- Автомобил: MK4 TDI
- Двигател: ATD
Недоразвит фишек
. Пуснах темата в лада форума .

- Wrofeel_VR6
- Автомобил: Passat 3B2 1.8T 20V
- Двигател: AEB
- toshara
- Автомобил: MK2 Golf
- Двигател: GTI PB 1990
Представете си колко са долни...В рекламите и на снимките им във фейсбук постнах линк към тази тема - не стига,че са ги изтрили,ами и са ми сложили забрана да им пиша във профила
MEGAPARTS
МЕГАПАРТС

MEGAPARTS
МЕГАПАРТС

- ангелчо77
- Автомобил: Passat B3 Variant
- Двигател: RP 1990
Автоморга
MEGAPARTS
МЕГАПАРТС
СМЕШНИЦИ!
MEGAPARTS
МЕГАПАРТС
СМЕШНИЦИ!
- nurim
- Автомобил: astra g 17 dti ISUZU
- Двигател: y17 dt
ах ах защо не чета ,така колеги по принцип като си купувам разни неща си проверявам за фирмата но този път пропуснах. днес си поръчах един радиатор за рено то на татко и ключа за фаровете и сега се съмнявам двете работи за 30 кинта да дойдат във състоянието което ми трябват .Тия си бият клиентите ама някой пат така ще я объркат ,иначе аз се подвизавам по често в опел форума ще се постарая и там да знаят що за стока са 

- nurim
- Автомобил: astra g 17 dti ISUZU
- Двигател: y17 dt
nurim написа:. днес си поръчах един радиатор за рено то на татко и ключа за фаровете и сега се съмнявам двете
пълни мъзерници всичко е объркано бяхме се разбрали за едно дойде друго и радиатора тече май
Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”