Колеги от 2-3 дни голфа изведнъж изгуби мощност както на бензин така и на газ,т.е при изкачване на баир при резко подаване на газ на ниска предафка все едно някой ме е вързал с въже и ме тегли назад,на равно трябва да му се моля и да го коткам да се набере(изключена опция да изпреварвам каквато и ще кола само каруци),сутрин пали от 10-тия път,разхода е като на ЗИЛ 151 .Днес го качих с лаптопа и излезна странна грешка.МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ
Автора на темата,сигурен ли е,че мотора му е 2Е от 96-та? Щото от тия години такъв мотор няма,а електрониката и датчиците при по-новите 2.0 са в повече
по принцип на стъклата пише 94 на коланите 96 на мотора пак 94 а по талон е ноември 95-та... сглобка в кържока по ръчен труд типично за секи един голф.... да е прескочило един зъб?
виж на снимката така го купих не е карана на гас никога... сложих е преди 3 месеца гърмела е 3-4 пъти 1 месец след слагането, но се откачи само кихалката или преходника от стъпковото моторче към главния маркуч за въздух и тва си беше няма опир но от оня ден е така...
незнам за чип-то ако има на програмата би требвало да покаже,до коло дали е ровено из компа възможно е,но не и от мен въпреки че пак требва да излезе (като грешка по цялата кола ми излезе Airbag ABS и това което го коментираме в момента)
виж си колата дали е на белезите,т.е. дали е на оптималната центровка,а след това виж дебитомера да не е изкривил клапата ватре в него,провери са6то и температурния дат4ик дали е в нормите му