От коя бензиностанция зареждате нафта?
-
powerade
- Автомобил: Seat Toledo 2 1M2
- Двигател: AHF 2000
Re: От коя бензиностанция зареждате нафта?
За колегите от София, вчера пак ходих на тая малка евтина бензиностанция в една пряка на околовръстното. И тъй като вдигнаха нафтата с 8 стотинки до 2.66 очаквах че и там ще я вдигнат. Е отивам там и гледам още си е на 2.40. Викам давай догоре! Имаше съвсем малко нафта 2-3 литра в резервоар от 45 литра, сипа ми 43 и нещо литра, което е добре според мен. Докато колата си харесва нафтата им няма да стъпя на голяма бензиностанция! Дано не звучи като реклама. Кофтито е само че няма касови бележки и фактури, но за мен лично не е фатално.
- tonkogtd
- Автомобил: Golf GTD Polo GTI
- Двигател: JR-1991 BJX-2006
Браво!Направо си на тънкана!
- ivelinivanov74
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте,колеги.А информация за Газпром да има някой?
- Sashko_Trg
- Автомобил: Audi A4 Avant
- Двигател: 2 0 TDI
От скоро зареждам от Ромпетрол и съм доста доволен, не съм очаквал Румънското да е хубаво !!
- Vag_activator
- Автомобил:
- Двигател:
На карфур,олио по 1.79-1.99 като е на промоция!
Идеално върви,7:3 с нафта/олио.
Нафтата от една бензиностанциика в момента на 2.40лв (на лукойл е 2.66лв в момента)
Олио Лазур = най-доброто!
Идеално върви,7:3 с нафта/олио.
Нафтата от една бензиностанциика в момента на 2.40лв (на лукойл е 2.66лв в момента)
Олио Лазур = най-доброто!

- Kuncavia
- A.C.A.B.
- Автомобил: Golf MK1 Cabrio
- Двигател: 1600 cc
- Контакти:
Аз продължавам да си въртя Eко OMV и съм доволен. Чувам, че Shell 100 бил много хубав бензин
Включително и някои от драгаджийките слезли под 10 секунди, карат с това гориво...
Включително и някои от драгаджийките слезли под 10 секунди, карат с това гориво...- Freakylol
- Автомобил:
- Двигател: asz++
tonkogtd написа:Браво!Направо си на тънкана!
Тънкана тънкана ама като го сметнеш разликата за 43л м/у 2.4 и 2.66 е 10лв което за 500+ (градско) км си е нищо
-
powerade
Freakylol написа:tonkogtd написа:Браво!Направо си на тънкана!
Тънкана тънкана ама като го сметнеш разликата за 43л м/у 2.4 и 2.66 е 10лв което за 500+ (градско) км си е нищо
Ти колко часа работиш за 10 лева колега :) 10 лева са 100 километра извънградско с разход 4 на 100 какъвто е моя :) Няма лошо според мен да минеш 100 километра без пари :) Иначе ако можеше да е 1.50 още по-добре, но засега няма как.
- svetlio_djankata
- Автомобил: VW SCIROCCO GTII
- Двигател: JH 1992
- crichton_g
- Автомобил: Golf 5
- Двигател: BXF 2006
Сипвам от ОМВ(на Миража,Бургас) предимно, но съм и доста доволен от V-Power Nitro+ Disel(Колодрума,Бургас), по борд разхода пада с около литър. 

-
powerade
svetlio_djankata написа:Круиз
Круиз са много добри откъм цени и качество, особено ако докопаш чип с отстъпка 10 стотинки от тях.
- tonkogtd
Колеги-тука сме да не се караме,а да си помагаме.Бъзици винаги ще има,но обиди поне аз не ги толерирам.Всеки който иска,там да зарежда на избраното място-аз съм го споменал моето отдавна-LUKOIL.
- polovera_9n3
- Автомобил: VW POLO TDI
- Двигател: BNM 2007
От лукойл съм се зарекъл- дори да ми свърши горивото пред лукойл- ще бутам до следващата бензиностанция....причината- отварят лук в кърджали аз започвам да зареждам оттам газ на тикото- отначало добре- после почна да трака мотора, не върви... аз си викам пак клапаните се разцентровали- замервам ги- перфектни- отивам в ромпетрол или омв- тая кола "литна" и мотора утихна- както си вървеше преди да прецакат горивата в лук-а. за разхода - падна с около половин кило, после купувам Дайхатсу куоре 8 1.0 12в 2008. колегите викат там е супер бензина- зареждам аз и сутрин като е студена мотора чука и трака ама яко- и оп- в омв и се оправи. като купих полото- 1.4 тди бнм .имаше нафта на изпарения- зареждам от пловдив (към асеновград един лук) - оттам я купих и я напълних до горе. колата върви добре ама аз тъкмо съм я купил и незнам баш точно тая кола как върви, изхарчих го тоя резервоар и пак в омв и там до горе от тая скъпата нафта как се води забравих- КОРЕННА РАЗЛИКА- имам чувството че чипосах колата
това е мое мнение някой може и да е доволен - то си е до човек и до кола
това е мое мнение някой може и да е доволен - то си е до човек и до кола- tonkogtd
Ами да ти поръчам една цистерна от нефтозавода в Бургас с надпис ОМВ или РОМПЕТРОЛ и тогава направо ще излетиш-така ли е?Те всичките горива са от Лукойл бе колега.Различни са бензинджийниците.
- polovera_9n3
- Автомобил: VW POLO TDI
- Двигател: BNM 2007
то че всичко е от бургаската рафинерия е така. Ама явно добавките които хакат са различни щом от лук мотора не ми харесва как работи а от др е по добре. Ако омв си прецакат и те горивата ще ги пробвам и др... Знам ли... Може след време пак да стана фен на лука. Относно летенето- не е мой стил агресивното и бързо каране.рядко карам над 120 дори на магистрала. Но мразя когато мотора не работи мазно и пъргаво. А колите ми са малолитражки и се усеща и най малката разлика в горивото. Айде живо здраво и весели празници
Върни се в “Дизелови агрегати”