Колата е 1.9 TDI AJM 115 коня помпа дюза (с чисто нова турбина предназначена за 130 коня) и след богатия избор от чипове естествено си сложих най-силния, който едва ли щади турбината и разхода на гориво (но след диагностика от страна на niki7878 се оказа че чиповете са в рамките на нормалното-е всичко си зависи и от шофера ама идиоти като мене ще сменяват по често разни агрегати и така), но ефекта след смяната на софтуера бе уникална!
Колата започна да върви невероятно направо се цепи за толко малък двигател!Най добро впечатление ми направи по време на движение на 2 ра като дадеш газ и ти чупи врата така се напича!Също така от 3 та нагоре нещата стават страшни - колата набира уникално!НО имайте предвит че колата трябва да ви е в отлично техническо състояние иначе рискувате нещо да даде фира!
Общо взето съм много доволен и имайки предвит цените на чиповете в БГ който варират от 500 до 1000лв. офертата на Brezela си е перфектна за 200 кинта пробваш доста чипове и си в играта!
Още веднъж специални благодарности на Brezela и на Niki7878 (който има и специални по-здрави от русата фенка на голф

P.S.
Някой има ли идея дали може да се вземат някакви пари за старата ми счупена турбина която е модел с колекторите заедно?
P.S.2
DIZA PAUA