голф 3 1.6 101hp gt-газово във варна
голф 3 1.6 101hp gt-газово във варна
(здравейте колеги .реших да сложа газ. инжекция и на моето г3.но къде да се опътя във варна за такова и да не ме изментат.все пак с гаранция, достъпна(реална) цена и ако може изплащане.)ПОСТАВЕНО
Последна промяна от mastersvn на Пет 13 дек 2013 11:08, променено общо 2 пъти.
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Re: голф 3 1.6 101hp gt-газово във варна
1.Ланди Ренцо . От светофара на бул.Хр.Смирненски / т.н. околовръстно / Мир покрай автомивка -сно нагоре към т.н. Нов хлебозавод. На 1 вата пресечка в дясно по стръмното. Гаражите се падат в ляво. Търсиш Слави.
2г гаранция във всичките им сервизи в България.
2. Ловато - ул Карамфил покрай канала над детската градина.
Познавам ги и 2 та сервиза.
Договорката за на изплащане си е лична на място.
Обаче прочети по-надолу темата за Ловато
2г гаранция във всичките им сервизи в България.
2. Ловато - ул Карамфил покрай канала над детската градина.
Познавам ги и 2 та сервиза.
Договорката за на изплащане си е лична на място.
Обаче прочети по-надолу темата за Ловато
след известен интервал успях да сложа газ.инж. въпроса е трябва ли определено време на работа като при нормалните системи.за първо засичане на градско ми даде много рзход
,какво ще правя зимата самолет да си взема...градско 17/100
извънгр.8/100. нормално каране без ряз.предложения за града къде да проверя и настроя системата читаво.

- plamen-roni
- Автомобил: SEAT EXEO TDI
- Двигател: CAGC-2010
mastersvn написа:след известен интервал успях да сложа газ.инж. въпроса е трябва ли определено време на работа като при нормалните системи.за първо засичане на градско ми даде много рзход,какво ще правя зимата самолет да си взема...градско 17/100
![]()
![]()
извънгр.8/100. нормално каране без ряз.предложения за града къде да проверя и настроя системата читаво.
Недей да бързаш , покарай още малко зареди 1-2 пътя смени газстанцията и чак тогава засичай разхода ! Ако пак е висок отиваш да я настроят !
- muns61
- Автомобил:
- Двигател:
mastersvn написа:след известен интервал успях да сложа газ.инж. въпроса е трябва ли определено време на работа като при нормалните системи.за първо засичане на градско ми даде много рзход,какво ще правя зимата самолет да си взема...градско 17/100
![]()
![]()
Няма страшно, зимата ще ти падне разхода на газ, особено на къси разстояния. Ще гори бензин.
- stypkata
- Автомобил: Golf 3AEK+BMW318i + Jumper 2013
- Двигател: AEK
В началото докато се настроят ГИ винаги горят много.Връщай се в сервиза да я оправят.И моята като я монтираха даде подобен на твоя разход,после след няколко разходки до сервиза за донастройки си добре.Твоята трябва да гори най-много 12 в града лятно време и 7.5 извън града със скорост 100-110
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
stypkata написа:В началото докато се настроят ГИ винаги горят много.Връщай се в сервиза да я оправят.И моята като я монтираха даде подобен на твоя разход,после след няколко разходки до сервиза за донастройки си добре.Твоята трябва да гори най-много 12 в града лятно време и 7.5 извън града със скорост 100-110
Офф : Ега ти въшките

- stypkata
- Автомобил: Golf 3AEK+BMW318i + Jumper 2013
- Двигател: AEK
kris11 написа:stypkata написа:В началото докато се настроят ГИ винаги горят много.Връщай се в сервиза да я оправят.И моята като я монтираха даде подобен на твоя разход,после след няколко разходки до сервиза за донастройки си добре.Твоята трябва да гори най-много 12 в града лятно време и 7.5 извън града със скорост 100-110
Офф : Ега ти въшкителами ненаситни.Аз със 1700 кг тегло разхода ми е 12-12,5л на градско.
Странно.Твоята гори по-малко от заводските данни,а те по принцип са с 10% занижени
Расход топлива в городе 13.9 (16.5) л/100 км
Расход топлива на шоссе 7.7 (8.6) л/100 км
- giorgio_vn
- Автомобил:
- Двигател:
Аз съм с същия мотор само че на пасат комби разход в градско 11/12 извън градско 9 без климатик ти говоря с фобос съм.
поне това което съм чел за разхода е така както казвате 12/100.на бензин 10-11 градско и 6.5-7.5 извънградско съм засичал.
но ще направя още едно засичане и тогава ще мисля
но ще направя още едно засичане и тогава ще мисля
- muns61
- Автомобил:
- Двигател:
Какъв инжекцион сложи и с каква комплектация?
Реклама на газовото по късно,като се наредят нещата.
.само дето ще се забавят че вируса ме заклещи и ми е зле от два дни

последно засичане извън градско 7.5 с 120-140км.което мисля е добро.градско 13 след като отстраних едно изпускане от слаби връзки,които едва забелязах.наближава следващото градско и да видим.за сега е близо до разхода ми с бензин 50/50-60/50
ВЪПРОС: при такива добри резултати(по горе) сега като застудя и мина известни километри разхода ми се увеличи много.10 извънградско-14+ градско.има ли вероятност за допълнителна настройка като при моното след определен пробег.сменях колонки газ станции се тая.някакви идеи.майстора ми каза че е от станциите и няма какво друго да се променя....???
днес отново засякох и няма промяна.на 110км 11л- 25 градско 5 на безин останалото м/у гр.диря кадърен газаджия.
Върни се в “Автогазови уредби”