голф 3 1.6 101hp gt-газово във варна
- teosz
- Автомобил: VW Golf IV Variant
- Двигател: 1.9 TDI-ATD
Re: голф 3 1.6 101hp gt-газово във варна
Зимата винаги се вдига разхода и температурите са ниски и фактори има много за разхода.Явно и съотношението към горивото е различно и качеството,както и да е, сега не е нужно да навлизаме толкова навътре в нещата.За покачване с 1-2 литра не е кой знае каква болка,преживява се.лятото ще се оправят нещата. 

- kris11
- VW експерт

- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
mastersvn написа:диря кадърен газаджия.
Каква ти е уредбата и къде я слага?
kris11 написа:mastersvn написа:диря кадърен газаджия.
Каква ти е уредбата и къде я слага?
agis.при самите вносители тука във варна.
teosz написа:Зимата винаги се вдига разхода и температурите са ниски и фактори има много за разхода.Явно и съотношението към горивото е различно и качеството,както и да е, сега не е нужно да навлизаме толкова навътре в нещата.За покачване с 1-2 литра не е кой знае каква болка,преживява се.лятото ще се оправят нещата.
работата е че от 10 градско качва на 14 и 7.5/8 извънградско на 11.при пълна инжекция на 4 месеца малко необичайно.на старата ми г3 1.8/75 е с моно и разликата е само с 1-макс 2л. зимата.добре е да се провери още 1 - 2 мненич(като при докторите)
- kris11
- VW експерт

- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
mastersvn написа: agis.при самите вносители тука във варна.
Отивай при тях и ги тормози докато я настроят добре и то на ход. Освен това трябва да имаш и гаранция.
ОФФ : Да беше ме послушал в първото ми мнение и 1 вата позиция .
Никой няма да иска да се занимава с друга апаратура.
-
jijane
- Автомобил: Караше Honda Civic
- Двигател: D14Z4 1998
Извънградското при какви скорости е, защото не можеш да ме убедиш по никакъв начин, че тоя голф при постоянно поддържане на 120-140 км/ч ще гори 7,5/100 газ. Ако разхода ти е 10/100 при 90-100 км/ч, наистина е много, но ако е за по-рано споменатите от теб скорости(120-140 км/ч) си е напълно нормален.
jijane написа:Извънградското при какви скорости е, защото не можеш да ме убедиш по никакъв начин, че тоя голф при постоянно поддържане на 120-140 км/ч ще гори 7,5/100 газ. Ако разхода ти е 10/100 при 90-100 км/ч, наистина е много, но ако е за по-рано споменатите от теб скорости(120-140 км/ч) си е напълно нормален.
карам малко дете и повече от 90/110 не качвам.
jijane написа:Извънградското при какви скорости е, защото не можеш да ме убедиш по никакъв начин, че тоя голф при постоянно поддържане на 120-140 км/ч ще гори 7,5/100 газ. Ако разхода ти е 10/100 при 90-100 км/ч, наистина е много, но ако е за по-рано споменатите от теб скорости(120-140 км/ч) си е напълно нормален.
здр.ина другите ходих но не даваха на изплащане.пък и като се разрових се оказа че много производители са в застой с усъвършенстването на моделите си, и се поблазних по новото
- muns61
- Автомобил:
- Двигател:
Твоите майстори май знаят само самоадаптация...
Трябваше да вземеш нещо, дето е познато на повече сервизи и има кой да ти го настрои. Така си вързан само към тези.
Трябваше да вземеш нещо, дето е познато на повече сервизи и има кой да ти го настрои. Така си вързан само към тези.
ами те са вносители и почти всички сервизи взимат от тях елементи.другите също слагат от техните продукти но ги комбинират и с други марки.при мен е изчистено само на една марка.по тяхно обяснение няма как да има проблем от системата...
ама как да споря като не съм запознат толкова.
ама как да споря като не съм запознат толкова.Върни се в “Автогазови уредби”