Anonymous88 написа:Извинявам се на колегата за![]()
В много от рода на тези теми всеки питаGeorgi Vutov написа:Оборотите менят ли се на празен ход?
Та ще се "престраша" да попитам на какво се дължи това? (Имам Голф 4 AJM закачен на VCDS мени обороти м/у 884/904/924.
Ако е заради дюзи: показателите и на 4-те дюзи са ми почти 0 от прядъка на -0.65 +65 (това са най-големите стойности които съм виждал на загрял мотор)при първо палене докато все още подгрява макс стойности 1.10/1.20
и започват да се снижават към 0.
Ако е на маховика бих казал, че той е в мн. добро състояние.Няма тракане няма чукане никакви странни звуци не издава, като загася двигателя "със завъртането на ключа мотора е спрял" без тресене без хлопане.
Ако е от тампони на мотора: Тампона отзад/отдолу на скоростите си е заминал, имам съмнение за горния тампон на скоростите,че е за смяна.Тампона от към ангренажа е "Бетон")
Ще съм много благодарен(предполагам,а и не само аз) ако някой обясни на какво може да се дължи това менене на оборотите?!
Отново се извинявам на колегата, че ползвам неговата тема за може би тъпият ми въпрос.
ЕГР