Привет!
Отново се обръшам към вас за съвет - имам Голф 3, 1,9, чист дизел. От известно време ми прави впечатление, че когато двигателят е загрял - изгася колата и след това отново се опитам да я запаля - не става. Двигателят вътри напразно. Трябва да поизстине, за да успея да запаля.
Накаква идея за причината? Казаха ми, че може да е от уплатнение на ГНП, но тогава ве би ли трябнало цялата помпа и двигателия да са заляти с нафта?

Голф 3 - не пали при загрял двигател
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Голф 3 - не пали при загрял двигател
Проблема е в стартера, има едни втулки , които от време на време е нужно да се чистят. Отиваш на ел. сервиз правят ти профилактика на стартера и си готов. Най-вероятно и четките са за смяна 

anpa1 написа:Проблема е в стартера, има едни втулки , които от време на време е нужно да се чистят. Отиваш на ел. сервиз правят ти профилактика на стартера и си готов. Най-вероятно и четките са за смяна
Благодаря за отговора и помощта!
- ninkotv
- Автомобил: [Golf 2] [Tiguan 5N] [Audi A3 8L]
- Двигател: [HK 1983] [CBAB 2010] [AGN 1999]
Аз доколкото разбрах от написаното, стартерът си върти. Защо ще го сваляш тогава?
- PuShE_
- Автомобил: Passat 3b5
- Двигател: AFN 1997
- Контакти:
anpa1 написа:Проблема е в стартера, има едни втулки , които от време на време е нужно да се чистят. Отиваш на ел. сервиз правят ти профилактика на стартера и си готов. Най-вероятно и четките са за смяна
1-во колегата е написал,че двигателя върти,проблема не е в стартера
2-о втулките се сменят,не се чистят
Относно проблема на колегата ми се струва че трябва да търсиш другаде проблема,виждам че си от Варна,отиди при Иво(ifidik),той ще ти каже най-точната диагноза

- Presli82
- Автомобил: Volkswagen Passat b2
- Двигател: diesel
- Контакти:
Виж дали има подгряване на свещите при загрял двигател. Ако няма ,може и това да е проблема.
Върни се в “Дизелови агрегати”