Голф 4 1,9 тди 110 проблем със съединител и скорости
-
- Автомобил:
- Двигател:
Голф 4 1,9 тди 110 проблем със съединител и скорости
здравейте колеги тъй като не немарих решение на това което търся публикувам тази тема .Проблема е следния:колата е голф 4 1,9 тди 110 коня,преди един месец смених съединителя с нов притискател и феродов диск напълно здрави,(феродовия е чисто нов)притискателя по мнение на 3 майстори е напълно работещ,проблема беше че спря да ми се включват скоростите.След смяната им обаче проблема остана. Взех нова долна помпа на съединителя но резултат нулев.Сложих пак мойта старата и обезвъздуших добре с помощта на майстор(преди това го направих сам но явно не съм го направил както трябва) колата започна да ги включва перфектно.Това продължи около 1 седмица после пак трудно,имам някакво скърцане откъм горната помпа на педала,нея я взех втора употреба от един приятел на който съм сигурен че му работеше перфектно,интересното е че след повторно обезвъздушаване ги включва по добре ,възможно ли е да ми дърпа отнякъде въздух или просто съдинителя е*ава помпите и свързано ли е сервото с тези помпи това са ми питанията?
- ifidik
- Автомобил: Corrado TDI 4x4
- Двигател:
- Контакти:
Re: помощ за голф 4 странен проблем
проблема ти е в маховика.сменяш демпфера и пак ще имаш скорости.не случайно се продава комплект.
- vasko__2
- Автомобил:
- Двигател:
Re: помощ за голф 4 странен проблем
Педала пропада ли или какво? Не можах да разбера?
Върни се в “Дизелови агрегати”