Blond МКIV - New Color
- mupk0
- Автомобил: Mercedes Benz S202
- Двигател: C200 Kompressor
- Контакти:
Re: Blond МКIV
Има една приказка.... прекалено съм беден,че да купувам части втора употреба ;)
- Gigabyte
- Автомобил: neko drugo
- Двигател: vaprosche
.............да и в най-честия случай ти го сменят с марка фън-шуй-муй
Не се изисква много акъл ,за да се рециклира стария стартер ,но това е и главната причина да не ходя по майстори.... защото съм твърде скъсан и предпочитам сам да си бия главата и с помоща на приятели 

- onazi
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: 1.9 TDI
Aбе хора, щом е сменен с чисто нов вероятно е имало причина.
А и ми беше писнало вече с това палене просто, не, че не ми го оправиха ама до гуша ми дойде!
A ти от къде знаеш, че аз не си правя колата при приятели? Само питам?
Е защо не каза, да ти го пратя на теб да ми го рециклираш ти? :)
Голфа в друг сервиз, освен Мазда никога не е влизал. Не вярвам и познатите ми в него, нито пък милото да са ме пре**али е така да си изкарат някой лев за празниците.
Така съм преценила, така съм направила.

А и ми беше писнало вече с това палене просто, не, че не ми го оправиха ама до гуша ми дойде!
Gigabyte написа: това е и главната причина да не ходя по майстори
A ти от къде знаеш, че аз не си правя колата при приятели? Само питам?

Е защо не каза, да ти го пратя на теб да ми го рециклираш ти? :)
Голфа в друг сервиз, освен Мазда никога не е влизал. Не вярвам и познатите ми в него, нито пък милото да са ме пре**али е така да си изкарат някой лев за празниците.
Така съм преценила, така съм направила.
mupk0 написа:Има една приказка.... прекалено съм беден,че да купувам части втора употреба ;)

- Gigabyte
Ами защото ако ти бяха приятели ,нямаше да те наиграят с цял чисто нов стартер... Трябваше да го пратиш ,щяхме да го направим набързо 

- vucata
- Автомобил: Ford Mondeo MK2
- Двигател: 1.8TD 2000
- Контакти:
Нещо лошо ли има в това да не рециклираш, а да купуваш нови неща

- GTI1.8
- Автомобил: Golf mk2 GTI
- Двигател: PB 1990
Борисе,тихо че знам къде живееш.

Мисля че тя сама трябва да реши какво да направи,ако има възможност за нов,нека закупи ако трябва и 20 пъти нов а ако реши ще отиде да го рециклира.

Мисля че тя сама трябва да реши какво да направи,ако има възможност за нов,нека закупи ако трябва и 20 пъти нов а ако реши ще отиде да го рециклира.

- Gigabyte
Големи защитници у тоя форум, всеки си има собствено мнение нали???
ПС: Не се заяждам ,просто ми стана чудно :)
ПС: Не се заяждам ,просто ми стана чудно :)
Последна промяна от Gigabyte на Сря 25 дек 2013 16:32, променено общо 1 път.
- GTI1.8
- Автомобил: Golf mk2 GTI
- Двигател: PB 1990
Никой,не защитава никого.И да всеки има мнение,но не е нужно да се заяждаш един вид с нея защо не го е рециклирала. 

- onazi
- Двигател: 1.9 TDI
Айде да не умуваме, става ли?
Имала съм възможност, купила съм си и ако се наложи пак ще си купя. Кое му е чудното?
Твоя като се развали си го рециклирай.
И аз не се заяждам, не мога да разбера кое точно те смущава? Това, че ти не би дал пари за нов стартер или това, че аз съм дала?
Стига бе, хора. Убивате всякакво желание човек да споделя кое и как е направил по колата си.
Весели празници!
Имала съм възможност, купила съм си и ако се наложи пак ще си купя. Кое му е чудното?
Твоя като се развали си го рециклирай.
И аз не се заяждам, не мога да разбера кое точно те смущава? Това, че ти не би дал пари за нов стартер или това, че аз съм дала?
Стига бе, хора. Убивате всякакво желание човек да споделя кое и как е направил по колата си.
Весели празници!
- Luciano
- Двигател: 1.9TDI AHF
- Контакти:
onazi написа: Убивате всякакво желание човек да споделя кое и как е направил по колата си.

- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Gigabyte написа:Ами защото ако ти бяха приятели ,нямаше да те наиграят с цял чисто нов стартер... Трябваше да го пратиш ,щяхме да го направим набързо
Не всеки иска да рециклира и не всеки си решава проблема със свински опашки и нитове.
Решила е, сменила го е с нов, не виждам на теб какво ти бърка в джоба, бюджета или работата това?
Рециклирай си и си карай и не цапай в на хората темите...

- mupk0
- Контакти:
Откакто по колата си не съм рециклирал нищо втори път не се е чупило.Тва че доста хора си надскачат боя е друг въпрос.Евала на колежката за мерака ,а тва рециклиране от някой в гараж само в България май се практикува....От новото по-добро няма.Коли се правят с нови части не старт от боклука.Затуй са ни на туй дередже и джигитите по улицата...все нещо сдава багажа и я стълб я нещо друго.За някой хора живота им не е само кола и парите за нея има без да лишават бюджета им.
- Gigabyte
Ам....... как пък ЕВРОПЕЙЦИТЕ от лай*ото си искат да направят нова стока вече ,за да използват едни и същи суровини ,ама ние Бай Ганъовци(идва ми и едно с Х) още си таим стереотипите от на тато времето и сме чували време ОНО ,че от новУтУ по-убаво нема! Да ама кой да има малко мозък и да се сети ,че оригинален ОЕМ стартер не се предлага ,а само такива рециклирани или някой топрански боклук... ама вие сте разбирачите.. пишещи в автофорум без да знаят кое им е фара ,кое им е мигача на колата

- pEsHkyY
- Автомобил: VW Passat B5 1998
- Двигател: AFN++++
Стига си се правил на интересен, защото грам не си. Който има пари си купува, който няма гледа да минава по тънката лайсна, а и хората са си го казали - евтиното накрая излиза по-скъпо. Като толкова ги умееш си отвори 1 завод и си произвеждай сам нещата... 

- mupk0
- Контакти:
Gigabyte написа:Ам....... как пък ЕВРОПЕЙЦИТЕ от лай*ото си искат да направят нова стока вече ,за да използват едни и същи суровини ,ама ние Бай Ганъовци(идва ми и едно с Х) още си таим стереотипите от на тато времето и сме чували време ОНО ,че от новУтУ по-убаво нема! Да ама кой да има малко мозък и да се сети ,че оригинален ОЕМ стартер не се предлага ,а само такива рециклирани или някой топрански боклук... ама вие сте разбирачите.. пишещи в автофорум без да знаят кое им е фара ,кое им е мигача на колата![]()
Има ОЕМ стартери,но ще те заболи главата от цената :D