Колата я купих преди време с неработеща подсветка на циферблата на парното.Но сега имам свободно време и реших да коригирам проблема(ако мога).И трите ключа за парното не светят,въобще целият циферблат го няма.И ако ми е правилна логиката,проблемът не би трябвало да е в изгорели диоди.Свалих пластмасата отпред и махнах ключетата за парното.Направи ми впечатление,че три от четирите болта с които е прикрепен модулът за управление на парното - липсват.Демек е свалян и преди и не са поставени останалите 3 болта при сглобяването му от предишният собственик.Направих му снимка отпред.На нея се вижда една прозрачна пластмаса,която обикаля средния ключ.Това ли е подсветката му?

Не можах да извадя целия модул,защото отзад е вързан за жилата на парното.Успях само да го издърпам леко и да му направя снимка отзад:

За модула са закачени две букси,едната от която е с няколко проводника,а другата е по-малка и е само с два проводника.Тази малката трябва да е буксата захранваща осветлението на парното?На нея ли да проверя с мултицет дали идва въобще някакъв ток?