Некоректен колега jokera 152
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- yordannnnnn
- Автомобил: Golf 3
- Двигател: ABS 93
Некоректен колега jokera 152
колеги как да постъпя с въпросния колега направихме бартер за едни лупи за един скоростен лост,лупите бяха перфектни от моя страна,и той каза че лоста е без забележки,пуснахме ги без пари...на доверие,и какво пристига...лост със маншон на дядо ми набор и без капачка(емблема),въпросния колега изкара че хората от еконт са го подменили,после че ще намери друг и ще ми го прати,а след няколко дена криене иска да ми плати лупите,как да постъпя
Последна промяна от yordannnnnn на Съб 11 яну 2014 17:16, променено общо 3 пъти.
- Vidol Nikolov
- Автомобил: Jetta 1.6
- Двигател: PN
Re: некоректен
Хубаво е да споменеш името на колегата
- yordannnnnn
http://www.vwclub.bg/forum/memberlist.php?mode=viewprofile&u=233187
aко се наложи и ЛС ще постна,досега всеки е бил коректен с мен,както и аз
aко се наложи и ЛС ще постна,досега всеки е бил коректен с мен,както и аз
Последна промяна от yordannnnnn на Нед 29 дек 2013 9:40, променено общо 2 пъти.
- Anonymous88
- Автомобил: VW Vento - VW Golf IV- VW Golf IV
- Двигател: 1z 1996 - AJM 2000 116++ - ALH
И да го спомене и да не го спомене ще е поредният дето ще пие една студена вода!(за съжаление)
пп Наистина е добре да се знае кои е

пп Наистина е добре да се знае кои е
- Zerga3GT
- Автомобил: Golf A3
- Двигател: ABU 94
- Контакти:
Re: Некоректен колега
Искай да ти преведе парите и се откачай.
Аз бартери за това не правя. Случвало ми се е с човек да се наложи бартер но го направихме с пари, той праща аз плащам и обратното. Никога не тръгвам на доверие.(той пак ти е пратил лост а можеше да ти прати камъни увити във вестници.
Аз бартери за това не правя. Случвало ми се е с човек да се наложи бартер но го направихме с пари, той праща аз плащам и обратното. Никога не тръгвам на доверие.(той пак ти е пратил лост а можеше да ти прати камъни увити във вестници.
- yordannnnnn
Re: Некоректен колега jokera 152
чакам го 2 седмици,каза че ще ми намери друг лост,преди това търси уж да не е забравил капачката на лоста който ми изпрати,и после след доста мълчание не иска да ми връща лупите...обеща ми нов лост...ама...не станало
4 дена подред му пиша,даже и повече,понеже ми обеща че миналата неделя ще ми намери друг лост,и след цяла седмица мои запитвания какво става най накрая писа че няма какво да ми праща а колко пари стрували лупите
4 дена подред му пиша,даже и повече,понеже ми обеща че миналата неделя ще ми намери друг лост,и след цяла седмица мои запитвания какво става най накрая писа че няма какво да ми праща а колко пари стрували лупите

Последна промяна от yordannnnnn на Нед 29 дек 2013 9:42, променено общо 1 път.
- nokiangage
- Автомобил: Passat B3 - 35i
- Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
- Контакти:
Не познавам никой от двамата и не искам да изглежда, че защитавам някой, но може много неща да са се случили за да не може да намери такъв лост... Е нали колегата е предложил да ти плати лупите, какъв е проблема? С парите от лупите не може ли да се купи такъв скъпоценен лост? 

- yordannnnnn
аз да съм му пратил лупите без пластини...ако разбираш за какво става въпрос...не му искам скъпоценния лост искам да си ми върне лупите
- push
- Автомобил: mk2
- Двигател: 1.9 TD
Дано да излезе пич и да ти ги върне, иначе май работата отива към синьото кранче на чешмата 

-
- Автомобил: vw vento
- Двигател: ABU
едва ли ще ти върне лупите колега.понеже продавам венто фейс а преди търсех бартер за фейс на голф ми предложи такъв с фарове с лупи...ако искаш ще ти препратя лс-то на лични.най добре си вземи парите и си потърси лост
- yordannnnnn
лупите mислех да ги вграждам на едни фарове вотекс,отказах се за момента да не развалям фаровете ама по добре да ги разваля отколкото някакъв пик.ьо да ме прави на глупак
Последна промяна от yordannnnnn на Вто 31 дек 2013 8:21, променено общо 1 път.
-
- Автомобил: vw vento
- Двигател: ABU
той вече си е развалил неговите и затова не иска да ти върне лупите,че ще трябва да се изръси за нови фарове после
- yordannnnnn
каза че лоста му е уж ОК,пратих му снимки какво съм получил,каза че не тоя който е пратил и че в ЕКОНТ уж го били сменили после търси уж капачката на лоста в колата да не е паднал...общо взето номера...аз лупите може да съм ги взел за 50 може и за 150лв но не е там въпроса
- luboveliki
- Автомобил:
- Двигател:
Винаги е рискована тази търговия по нета....едни измамени едни доволни.....аз продавам неща в друг сайт и съм написал ЛИЧНО ПРЕДАВАНЕ да няма подобни проблеми,обаждат ми се всякакви от цялата страна , но аз не се връзвам и това е ....рискуваш и това е ...не виждам проблема ...те на живо могат да те измамят ,вие по нета се чудите...абе хора много сте доверчиви.....и най лошото никой не си взима забележка......студената вода излиза скъпо 

- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Искай си лупите обратно 

Върни се в “ОФФ-Топик - други”