Въпрос относно фиш
-
- Автомобил:
- Двигател:
Въпрос относно фиш
Здравейте колеги, днес ми писаха фиш за 30лв. и ми казаха , че трябва да го платя в 7 дневен срок. Ако не го платя ми взимали точки, има ли нещо такова? И ако не се плати какво може да стане?
- Ico_kj
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Въпрос отнсно фиш
Ако не го платиш сега не е фатално и по принцип няма да е болка за умиране, а това с точките са глупости според мен само и само да те сплашат да го платиш.
-
- Автомобил: vw vento
- Двигател: ABU
нищо не могат да ти вземат.мен са ми писали и са ми казвали ще нищо няма да ми направят
- Bahama man
- Автомобил: VW Polo 1998
- Двигател: AEF
Мисля, че преди години неплатени фишове излизаха в данъците? Познавам хора с неплатени фишове и нямат никакви проблеми...
- lrlmodo
- Автомобил: Zafira OPC
- Двигател: Z20LET
Не взимат точки
-
- Автомобил: VW Passat B 6
- Двигател: CBAB 2008
ако не го платиш в седемдневен срок се приравнява на влязло в сила наказателно постановление и подлежи на принудително изпълнение.
Т.е. ако някой си направи труда да го изпрати в НАП по постоянния ти адрес могат да предприемат принудително изпълнение по събиране на глобата.
Също щом влезе в системата на МВР при първото ходене за услуга в КАТ ще те накарат да го платиш за да ти изпълнят услугата / примерно подмана на книжка /.
Т.е. ако някой си направи труда да го изпрати в НАП по постоянния ти адрес могат да предприемат принудително изпълнение по събиране на глобата.
Също щом влезе в системата на МВР при първото ходене за услуга в КАТ ще те накарат да го платиш за да ти изпълнят услугата / примерно подмана на книжка /.
-
- Автомобил: VW Passat B 6
- Двигател: CBAB 2008
Колкото до точките - точки се отнемат само наказателно постановление, а с фиш не могат да се отнемат точки.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”