Здравейте колеги,
Въпреки че е писано много по темата и съм чел доста дискусии, моля за предположения.
При извънградско шофиране, на 4-та на 3500 оборота, и на 5-та при 3100 оборота - турбината изключва. Съответно спиране, рестартиране и се включва отново. Но при достигане на същите нива на 4та или 5та- отново същия проблем. При по-ниските предавки проблема го няма.
Почиствана ми е променливата геометрия при Ifidik, ЕГР ми е ОК, сменяни са маркучи....
N75 не съм го сменял - мисля че той остава ? поне по това което съм прочел дотук в други теми.

BORA 1.9 TDI / AJM / Турбото изключва при висока скорост ?
- RoadRunner
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: ASZ 2003
Re: BORA 1.9 TDI / AJM / Турбото изключва при висока скорост
Пренадува и мап-сензора ти изключва турбото... Ако имаш калпаво написан чип провери го, защото някой може да ти е набамкал бая турбото. Актуатора също може да е тръгнал да заминава. След като сте сваляли турбото може и да сте разместили актуатора и от там да идва проблема.
- FELIPE
- Автомобил: VW Bora 2002
- Двигател: ASZ
Грешка няма начин да не дава щом минава в авариен режим и тя е?
колата не е чипосвана, поне откакто съм закупил не е пипана, незнам преди това в Италия какво са правили :)
а относно грешката - не съм се качвал още с някой с комп за да видим каква грешка дава ... явно ще трябва полеви тест и да видим какво ще даде ?
а относно грешката - не съм се качвал още с някой с комп за да видим каква грешка дава ... явно ще трябва полеви тест и да видим какво ще даде ?
Върни се в “Дизелови агрегати”