Блудният син се завърна МК 4
- rs_guy
- Автомобил: Golf 4 GTI
- Двигател: AGU 2000
Re: Блудният син се завърна МК 4
Фаровете от клипа нямат нищо общо с действителността, ако е Hella се отваряли по-лесно, моите са Valeo и след почти един ден борба и много търпение се отвориха със здрави стъкла :)
- Rad3v
- Автомобил: Vw Golf 4 TDI
- Двигател: ARL 2000g
- Контакти:
Ето ми го след Коледният подарък. Колата вече е затъмнена и от зад + стикер. 
Май малко на високо го сложих + леко на криво, но така е като за първи стикер. Иначе веднага щом го сложих имаше "бип бип" с колеги от форума, супер доволен съм за стикера. А за фаровете, вчера коментирахме с един приятел и каза, че ако не се затворят както трябва ще се изпотяват от вътре, за това смятам по-някъв начин да ги изчистя колкото мога без да ги отварям за да не си разваля фаровете.

Май малко на високо го сложих + леко на криво, но така е като за първи стикер. Иначе веднага щом го сложих имаше "бип бип" с колеги от форума, супер доволен съм за стикера. А за фаровете, вчера коментирахме с един приятел и каза, че ако не се затворят както трябва ще се изпотяват от вътре, за това смятам по-някъв начин да ги изчистя колкото мога без да ги отварям за да не си разваля фаровете.
- solacof
- Автомобил: GOLF MK4
- Двигател: 1.8 20 v
И моите са VALEO наистина много трудно се отварят с много усилия и аз си отворих без да счупя джамовете
и си сложих ангелски очи 

- Rad3v
- Контакти:
Здравейте колеги отдавна не съм писал тъй като не съм правил кой знае какво. Смених амортисьорите от зад и един накрайник преден. След дълго търсене на джанти най-накрая попаднах на нещо, което ми грабна окото а то е TSW 17 8j след това си взех и едно Пирели и голфа застана така.

Неща, който следва да се направят края на месеца са:
Чип най вероятно при Иво
Лип спойлер на 5-та врата
Кристални мигачи в калниците и за момента ще е това :)

Неща, който следва да се направят края на месеца са:
Чип най вероятно при Иво
Лип спойлер на 5-та врата
Кристални мигачи в калниците и за момента ще е това :)
- anonym0us
- Автомобил:
- Двигател:
Евала колега, колата с тези джанти придоби много яка визия! Продължавай така напред, и гледай на тебе да ти харесва!
п.п На мен ли ми се струва или десния праг, е свит или боята му е готова да падне?
п.п На мен ли ми се струва или десния праг, е свит или боята му е готова да падне?
- Rad3v
- Контакти:
Явно е от снимката/светлината по-колата като цяло няма много фрапантни забележки. Като цяло гоня по изчистена визия, но все пак да има нещо, което да се отличава от стоковия вид :) Страшно много ми се иска да я сваля на доло но по нашите пътища по-добре да не рискувам, че съм чувал че на 4-те картерите първи давали фира :)
- golf777
- Автомобил: mk2 gl 1990
- Двигател:
- Контакти:
Ми слагаш една метална кора под двигателя и си я сваляш.
- Rad3v
- Контакти:
Колеги дойде и време да сменяме масла, препоръчайте ми някое хубаво масло ? Също така колко литра събира гоуфо ?
И за да не съм чак толкова офф - Бартеросах джантите и колата в момента изглежда така. Имат нужда от освежаване, но това ще стане през зимата. Снимката е след бартера :)

И за да не съм чак толкова офф - Бартеросах джантите и колата в момента изглежда така. Имат нужда от освежаване, но това ще стане през зимата. Снимката е след бартера :)