Днес забелязах, че на челното ми стълко има малка повърхностна пукнатина (1 см), явно от някое малко камъче.
Рових се в гугъл и търсих нови автостъкла, но случайно забелязах, че има хора, които предлагат ремонт на малки пукнатини по автостъкла. Всички пишат, че изпозват американски технологии със специални фотополимери.
Някой случайно да е ползвал подобна услуга и какви са Ви впечатленията и отзивите след това?

Ремонт на автостъкла с фотополимер
- bobocamaro
- R.I.P
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2E
Re: Ремонт на автостъкла с фотополимер
razor89 написа:Някой случайно да е ползвал подобна услуга и какви са Ви впечатленията и отзивите след това?
Прекрасни, не си личи, не се донапуква. И не мога да обясня къде е мястото

Пускаш 'Др.Цанков" посока кат, завиваш под метрото надясно, въртиш се посока пак към под моста. Отляво са сервизи, импровизирана уличка води към тях - там е сервиза.
Извинявам се за малоумното обяснение, но там питай "къде лепят стъклата" и си готов.
Човекът е възпитан и работи добре.
зависи от критериите и очакванията, според мен си струва само за стъкла с висока стойност. За стъкла с цена до 100лв е безмислено. Като гледам аватара караш голф 3 , за теб стъкло в кобра е 80 лв с монтажа. Ремонт на пукнатина под 40-50лв не съм намирал. Правил съм на един туарег и си личи точно къде е правено, стои по-мътно мястото но може да се приеме за добре.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Преди 6 години сам си пукнах предното стъкло, смених го по Каско и го направиха доста добре, но за лош късмет след 15 дни явно е хвръкнал камък и се беше спукал само горния пласт на новото стъкло /шупла с размер около 1см. не ми се занимаваше пак да сменям стъклото а и стикерите не знаех дали ще изтърпят повторно сваляне и затова отидох при Дани глас в Бургас, човека имаше някаква машина изсмука въздуха запълни отвора с полимер и залепи стъклото. Цената беше 20 лева, процедурата около 2 часа нагряваше стъклото и трябваше време да се активира лепилото. След това карах колата 6 години правих си Каско в различни компании никой не забеляза ремонта на стъклото.Според мен ремонта си заслужава ако пукнатината е малка.
Последна промяна от Jijo_M на Вто 31 дек 2013 20:17, променено общо 1 път.
- lokva
- Автомобил: Passat 3c
- Двигател: CBAB 2008
колкото по бързо се запълни пукнатината в стъклото след неяната поява е по добре. това трявба да се прави защото след нанасянето на полимера не може да се изравни цвета. и мястото ще изглежда като размазано насекомо което не може да се изчисти. но с времето се привиква и човек не го забелязва често
Последна промяна от lokva на Вто 31 дек 2013 19:26, променено общо 1 път.
Аз вчера си оправих 2 пукатини при цък (да не се смята за реклама!). 50лв за две "звездички" и една резка. Сега трябва да се загледаш за да видиш къде са били 

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”