И да разкажа за леките промени по колата. Този път идеите не са само мои, а и на приятелката ми Моника Георгиева (MG). След като новите джанти бяха налични, почнах да умувам за цвят на средата, но бях вразумен бързо от Моника да се полират освен борда и челно и болтчетата да са златни за да има контраст, както и капачки на вентилите от АК47, крайният ефект е повече от добър. Също така тя предложи и промяна на предницата с вентова, едвам ме нави :nazi: . Фаровете също са по неин вкус, както се вижда са малко по тъмни. Колата е частично пребоядисана, гредите на багажника получиха подаръци от кожа. Доста работа се свърши и по интериора, а именно слагането на претапицирано дълбоко рекаро, с подглавници, които се срещат при Бора, Ибиза, Лупо и др. Естествено Моника не остана безучастна и тук, нейна е идеята да се направят и корите на вратите в карето с което са седалките. Колонките също са претапицирани в черно. Благодарение на Тошара намазах волан от лупо 3L, благодарение на Владо кожена ръчна. Ето няколко снимки на приятели фотографи, скоро повече....

П.п. На прибиране от водопадите след Търново едната капачка на джантите хвръкна някъде из храстите търсих я почти 2 часа, но се стъмни.... и нямах успех, та издирва се такава капачка, може и само чинийката, пластмасови части мисля че намерих днес.