Нов изследователски мед. жентър по квантова и алтернативна - енергоинформационна медицина - "Bioglobal"
Нямам нищо общо и не правя никаква реклама. Не бях ходил на преглед от 2006г.Споменаха ми за този център.Бях много скептичен , но се оказах потресен от възможностите и резулатаите. Това е украинска паратура от преди 30-40г, усъвършеснствана. използвана е и за космонавти по думите. Във варна е от преди 6мес. Процедурата е безкръвна, сканирането трае 1,5 до 2 мин.Тълкуването и обясненяиата траят до 1 час.
В приложения файл са параметрите по които са резултатите. За всеки параметър има обяснение. След прегледа се получава дсика с резултатите.
Мразя да ходя на лекари , да седя и чакам и да прося за направление. За 1 час получих резултати за които сигурно и 2 седмици няма ше да ми стигнат.
Пак повтарям - нямам нищо общо - отидох защъо не бях ходил на прегле мн. отдавна.
Мисля ,че, ако тази апаратура беше във Варна през 2010 г. съпругата ми щеше да е още жива./ Нека спи спокойно /,а не да се прехвърля от лекар на лекар и неразчитане на резултатите и изказвания,че оня лекар не разбира.
Вс. тези резултати са получени за 1.5-2 мин . Изиксванията са 2 ч. преди прегледа да не се пуши, пие кафе, кока кола и подобни, алкохол. Вода може, за лекарства по съгласуване.
Не правя реклама, но за 40 лв. толкова обемисто изследване и 1 час обяснение ...
тел. 0889 91 51 96 ;0885 47 88 89 Галина Йоргова. Варна ул.Гоце Делчев 2 От 20.12.2013 до 06.01.2014 г неработни дни.
П.П . Предполагам ,че за жени има и някой друг параметър. Ако някой е в напечено положение и се чуди мога да му изпратя файл с моите изследвания.Надявам се да не злоупотреби с тях.Не съм пробвал да отключа файла и да го редактирам, прегледа беше преди 1 дни
Нов изследователски мед. жентър по квантова и алтернативна
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Нов изследователски мед. жентър по квантова и алтернативна
- Прикачени файлове
-
- Parametri.doc
- (36 KиБ) Свален 137 пъти
Последна промяна от kris11 на Съб 14 дек 2013 19:52, променено общо 1 път.
- forski
- Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
- Двигател:
- Контакти:
Re: Нов изследователски мед. жентър по квантова и алтернатив
Колега кой гарантира истинноста на резултатите след това изследване, предписва ли се евентуално лечение?
Какви са твоите резултати ако не е тайна, в смисъл иамш ли нарушена функция на някой орган и ще търсиш ли второ или трето мнение от лекар специалист.
Питам защото имам проблем с който лекарите не могат да се справят по-стандартния начин, в смисъл не намират причината или по-скоро вдигат рамене и не знаят какво да правят!
За това ме интересуват всякакви такива алтернативни методи на лечение и диагностика
п.п. може и на лични
Какви са твоите резултати ако не е тайна, в смисъл иамш ли нарушена функция на някой орган и ще търсиш ли второ или трето мнение от лекар специалист.
Питам защото имам проблем с който лекарите не могат да се справят по-стандартния начин, в смисъл не намират причината или по-скоро вдигат рамене и не знаят какво да правят!
За това ме интересуват всякакви такива алтернативни методи на лечение и диагностика

п.п. може и на лични

- kris11
- VW експерт
- Контакти:
[quote="forski"]Колега кой гарантира истинноста на резултатите след това изследване, предписва ли се евентуално лечение?
/quote]
Не търся друго мнение. И не искам да виждам лекар- напатих се покрай изследванията и болестта на съпругата ми. Те се учат как да лекуват, проба = грешка. На химиотерапия - ами сеха нямаме този препарат ще сложим еди кой си.
Предписва ти се лечени , ако искаш го прави никой не те задължава. дава се препоръка. ОФФ лекаря е млад човек , бил е хирург в Онкоболницата във Варна, бил е в Япония, Китай,Украйна. Това го разбрах в разговор покрай това ,ч е му онбясних за нервнсотта ми покрай болестта на съпругата ми.
Моите проблеми си ги знаех някои ,за някои предпоалага.
Проблемите са ми : увеличена работа на далак, леко омазняване на черен дроб / след комнчината на съпругата ми взех да злоупотребявам с концентрат - за да приспя спомените, за да потуля мъката и за да мога да спа без да се стряскам през 10-15 мин.
Проблеми в прешлените на гръбначен стълб /имам болки/ - отдавам го на напрежението при повдигане и после вдигането за обслужване / да не стигаш дотам/ на съпругата ми.
Намалено съдържание а калций,витамин А,Д, малко на вит.С,Б1,Б2,Б6
Десен бъбрек -премръзване през 1996г. от студ имам болки.
начална форма на ревматизъм - колена и пръсти . карал съм мотоциклет доста и в студ. При студ имам наболяване.
Вс. други показатели са ОК.
Най- странното - въпреки,че за белите дробове съм в нормата , ми каза , че често съм боледувал от бронхит - като малък може да се каже почти винаги. Нищ
Нищо не съм споменавал за болести.
Нервна система - изострена чувствителносъ - отдавам го на 3 те години безполезна борба си грижите за покойната ми съпруга.
М/у другото на следващия ден си провери кръвното , пусла - не бяха извън нормите.
Покрай съпругата съм ходил при ЖП то за направление - чкакаш като идиот по 0,5;1;2 часа за 1 кирлива бележка. Ъези хора времето го нямат за нищо .Или отидеш сутринта да вземе номер , ама хората чката от 4-6 часа и няма номера.
Не ангажирам никого.
Дай е-майл
/quote]
Не търся друго мнение. И не искам да виждам лекар- напатих се покрай изследванията и болестта на съпругата ми. Те се учат как да лекуват, проба = грешка. На химиотерапия - ами сеха нямаме този препарат ще сложим еди кой си.
Предписва ти се лечени , ако искаш го прави никой не те задължава. дава се препоръка. ОФФ лекаря е млад човек , бил е хирург в Онкоболницата във Варна, бил е в Япония, Китай,Украйна. Това го разбрах в разговор покрай това ,ч е му онбясних за нервнсотта ми покрай болестта на съпругата ми.
Моите проблеми си ги знаех някои ,за някои предпоалага.
Проблемите са ми : увеличена работа на далак, леко омазняване на черен дроб / след комнчината на съпругата ми взех да злоупотребявам с концентрат - за да приспя спомените, за да потуля мъката и за да мога да спа без да се стряскам през 10-15 мин.
Проблеми в прешлените на гръбначен стълб /имам болки/ - отдавам го на напрежението при повдигане и после вдигането за обслужване / да не стигаш дотам/ на съпругата ми.
Намалено съдържание а калций,витамин А,Д, малко на вит.С,Б1,Б2,Б6
Десен бъбрек -премръзване през 1996г. от студ имам болки.
начална форма на ревматизъм - колена и пръсти . карал съм мотоциклет доста и в студ. При студ имам наболяване.
Вс. други показатели са ОК.
Най- странното - въпреки,че за белите дробове съм в нормата , ми каза , че често съм боледувал от бронхит - като малък може да се каже почти винаги. Нищ
Нищо не съм споменавал за болести.
Нервна система - изострена чувствителносъ - отдавам го на 3 те години безполезна борба си грижите за покойната ми съпруга.
М/у другото на следващия ден си провери кръвното , пусла - не бяха извън нормите.
Покрай съпругата съм ходил при ЖП то за направление - чкакаш като идиот по 0,5;1;2 часа за 1 кирлива бележка. Ъези хора времето го нямат за нищо .Или отидеш сутринта да вземе номер , ама хората чката от 4-6 часа и няма номера.
Не ангажирам никого.
Дай е-майл
Последна промяна от kris11 на Съб 14 дек 2013 22:21, променено общо 1 път.
- maxpayne
- Автомобил:
- Двигател:
forski написа:За това ме интересуват всякакви такива алтернативни методи на лечение и диагностика![]()
Това НЕ Е метод за лечение, а само за диагностика. Като цяло уж казват кой орган е проблемен. Майка ми ходи на такова и бях с нея, като цяло позна проблемни органи, но не бих се доверил твърде много на метода. В София ходихме на една пряка на Иван Асен 2-ри (улицата с грозните павета). Ако те интересува ще изровя адреса
- kris11
- VW експерт
- Контакти:
Офф София няма такава апаратура. Във Варна е започнат монтажа и оборудването преди 6 мес.
Щом е от 30-40 г трябва дсота да са напреднали в апаратурата.
Никого не ангажирам и не ми пука.
Щом е от 30-40 г трябва дсота да са напреднали в апаратурата.
Никого не ангажирам и не ми пука.
- forski
- Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
- Двигател:
- Контакти:
Съжелявам за загубата ти колега, и аз съм минал през химиотерапия така че знам много добре за какво говориш и в общи линии какво си преживял!
Питам защото съм минал през различни лечители, знахари, билкари, ирисови диагностики, игло терапии и тем подобни алтернативи на лечение, най вече с профилактична цел. Веднъж дори ходих и на врачка, ама там е по-скоро за FUN темата
Ииии, общо взето 80% от тези люде са си чисти шарлатани, та за това питам как стоят нещата със въпросното диагностициране и до колко това което ще ми кажат ще отговаря на реалното ми състояние за да мога след това да взема съответните мерки.
Инъче аз от доста години съм спрял да ходя по-лекари и се лекувам като Тарзан с треви и корени
Питам защото съм минал през различни лечители, знахари, билкари, ирисови диагностики, игло терапии и тем подобни алтернативи на лечение, най вече с профилактична цел. Веднъж дори ходих и на врачка, ама там е по-скоро за FUN темата

Ииии, общо взето 80% от тези люде са си чисти шарлатани, та за това питам как стоят нещата със въпросното диагностициране и до колко това което ще ми кажат ще отговаря на реалното ми състояние за да мога след това да взема съответните мерки.
Инъче аз от доста години съм спрял да ходя по-лекари и се лекувам като Тарзан с треви и корени

- icoico
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Краткото изчитане на достъпната в нета информация ме кара да задам въпроса: Ама вие сериозно ли...
http://biorezonans.vdp-energy.com/detoksikaciq.html

- maxpayne
- Автомобил:
- Двигател:
Това, което има в София е ето това нещо:
http://www.sanitasbio.eu/aparat_metatron.php
http://www.oberon-d.hit.bg/diagnostcs.htm
Има още много разновидности на един и същ "принцип на диагностика". По описанието на автора на темата съвпада 1:1
http://www.sanitasbio.eu/aparat_metatron.php
http://www.oberon-d.hit.bg/diagnostcs.htm
Има още много разновидности на един и същ "принцип на диагностика". По описанието на автора на темата съвпада 1:1
- kris11
- VW експерт
- Контакти:
icoico написа:Краткото изчитане на достъпната в нета информация ме кара да задам въпроса: Ама вие сериозно ли...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Случай но да си обърнал внимание на адреса който дадох ? Посочения от тебе център е съвсем друг и на друго място.
Последна промяна от kris11 на Сря 18 дек 2013 10:43, променено общо 1 път.
- icoico
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Случайно обърнах. От центъра на посочения от теб адрес и телефон, чрез една реклама на сайта на любимия ми пловдивски тарикат пастор Петров
https://www.sci.sc/merchant/1422/energoinformacionen-centar-bioglobal
та директно на посочения сайт, който явно не ти е харесал твърде. Тъй, че центърът си е съвсем същият...ако не са сменили куфарчето:
http://biorezonans.vdp-energy.com/kvantov.html
https://www.sci.sc/merchant/1422/energoinformacionen-centar-bioglobal
та директно на посочения сайт, който явно не ти е харесал твърде. Тъй, че центърът си е съвсем същият...ако не са сменили куфарчето:
http://biorezonans.vdp-energy.com/kvantov.html
- bobocamaro
- R.I.P
- Автомобил: Golf 3 GTI
- Двигател: 2E
Виж, Крис.
Не съм чел как работи тази "технология", не познавам лицата цитирани от icoico, шарлатани не мога да ги нарека.
Но клонят натам за съжаление.
В градът Ви има безподобен апарат за образна диагностика.
http://www.varnautre.bg/2013/03/30/161189-purviat_u_nas_tsiklotron_veche_raboti_vuv_varna
Вече и със собствен циклотрон.
Това нещо работи и показва.
Естествено на никой не пожелавам да му се налага, да стига дотам.
Относно "апаратът" който разисквате....блажени са верующите, по моему.
Не съм чел как работи тази "технология", не познавам лицата цитирани от icoico, шарлатани не мога да ги нарека.
Но клонят натам за съжаление.
В градът Ви има безподобен апарат за образна диагностика.
http://www.varnautre.bg/2013/03/30/161189-purviat_u_nas_tsiklotron_veche_raboti_vuv_varna
Вече и със собствен циклотрон.

Това нещо работи и показва.
Естествено на никой не пожелавам да му се налага, да стига дотам.
Относно "апаратът" който разисквате....блажени са верующите, по моему.
-
- Серпентина с турболатор
- Автомобил: VW Golf IV GTI
- Двигател: 1.8T AGU 2000 185hp
kris11 написа:icoico написа:Краткото изчитане на достъпната в нета информация ме кара да задам въпроса: Ама вие сериозно ли...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Случай но да си обърнал внимание на адреса който дадох ?? Посочения от тебе център е съвсем друг и на друго ясто.
Не му се карай, прав е. На страницата им във Фейсбук: https://www.facebook.com/Bioglobal.Varna/info пише гр. Варна - Гоце Делчев 2, но като кликнеш на линка и те праща точно в тази, която колегата icoico е дал.

- kris11
- VW експерт
- Контакти:
[quote="PyMu"][
Не му се карай, прав е. .. /quote]
Права си и той стщо и се извинявам на всички
1г и 1 м се боря със себе си дали да продължа или да слагам край.
Не му се карай, прав е. .. /quote]
Права си и той стщо и се извинявам на всички

1г и 1 м се боря със себе си дали да продължа или да слагам край.
-
- Автомобил: Golf 3 TDI
- Двигател: AFN
братче, ти си пич, не можеш да не продължиш
Върни се в “ОФФ-Топик - други”