Да го купувам ли?
Да го купувам ли?
Здравейте,имам малък проблем с решението ми.Възнамерявам да си купувам първата си собствена кола,на 18 години съм.Спрял съм се на Голф4 1.9ТДи 110к.с..За дизела твърдо съм се спрял на него,но незнам много за този мотор като цяло.Бихте ли ми казали дали си заслужава този автомобил,ще ви бъда благодарен:)
- Muncho
- Автомобил:
- Двигател:
Моят съвет е да си вземеш нещо по-евтинко за момента пък като навъртиш 20-30к км си вземи нещо по-скъпо и лъскаво. Просто в началото веднага ще очукаш колата докато свикнеш с движение и габарити. Няма сми да потрошиш хубвата кола. Вземи нещо ей-така за година-две..
Също така не скачай на многото коне - гаранция ти давам че и с 70 магарета можеш да се потрошиш!
Също така не скачай на многото коне - гаранция ти давам че и с 70 магарета можеш да се потрошиш!
- bomber
- Автомобил:
- Двигател:
Muncho написа:Моят съвет е да си вземеш нещо по-евтинко за момента пък като навъртиш 20-30к км си вземи нещо по-скъпо и лъскаво. Просто в началото веднага ще очукаш колата докато свикнеш с движение и габарити. Няма сми да потрошиш хубвата кола. Вземи нещо ей-така за година-две..
За очукването на колата си зависи от шофъора

- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
- stanimir
- Автомобил:
- Двигател:
Много одбър избор,поздравявам те! Също те поздравявам,че на тази прекрасна възраст си успял да се обособиш самостоятелно и да си купиш собствена кола,аз вече колко години бачкам (ма то щот се пълня джобовете на други де), и трудно събирам пари за колица
За моторът ще ти кажат колегите, посети сайта на Голф,немскяи,за да научиш повече сам!
Още веднъж - поздравления,баце,да се похвалиш като я придобиеш!

За моторът ще ти кажат колегите, посети сайта на Голф,немскяи,за да научиш повече сам!
Още веднъж - поздравления,баце,да се похвалиш като я придобиеш!
-
- Автомобил:
- Двигател:
.
взимай го страшна пела е тиа помпи дузи с нащи нафти не ми се мисли. мога ти кажа че вари с нафта от по 0.80 а и разхода е невероятен - имам го 3 та зима от както съм му сменил сичко като си го вкарах от германия и само гас незнам може и да е време да ме остава турбината ама за сега не държи ме още - огледаи я че е вярно с тази кола някоя селянка не е ходила на пазар а са я карали яко- пази се от италянските минети и успех . щото с този мотор глава боли ако не е каквто трябва - изкам да ти кажа че комщиата си взе от италия 2001 година само дето свирка не ти прави от екстри - ама ела да видиш за 5 месеца за ко става въпрос стъкла падат аербеци светят водни помпи текът дузи се сменят и още ко ли не карета са сменят климатроника спря да вари дибитомера изпуши и оше ко ли не -така че внимаваи да не ревеш после
Върни се в “Дизелови агрегати”