Авточасти Варна - измекяр

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
KadROo
Автомобил: VW Vento
Двигател: 1Z 1997

Авточасти Варна - измекяр

Мнениеот KadROo » Пет 03 яну 2014 18:53

Здравейте колеги ! Искам да споделя днеска с един авер с какво се сблъскахме... Не много приятна случка. Става въпрос за магазина за автоаксесоари точно до Гюрлата в младост. Значи трябваше ни ксенонова крушка d2r за мерцедес. Влязохме в магазина момчето каза че има. Вземахме една крушка с уговорката ако нещо не стане да я върнем. Слагаме и крушката светва и угасва , връщаме ключа пак същата работа просто премигва. Добре влизаме да обясним и той дава втора и пак същата работа... Явно са големи боклуци... Но не господин продавача започна да твърди , че сме му изгорели крушките и двете и най - демонстративно хвърли едната в коша и каза че едната ще си поеме загубата но другата трябва да платим защото наща кола ги изгоряла... Казахме му дай да пробваме някъде другаде пак същите крушки не нямало къде. Поканихме го да дойде да види как наще оригинални крушки си светят , но господина беше упорит... Така де авера не е за 15 лева плати му скапаната крушка и отидохме в друг магазин. Преди да сложим крушките ни ги провериха сложихме ги на колата и работеха...

Ако не сте разбрали за кой магазин говоря. Става въпрос за онзи магазин дето има изкарани стелки и тасове отвънка точно до гюрлата до магазина за лагери и семеринги ! Просто сме изумени как може да има такива хора все още... И как очаква да върти бизнес с това отношение или как изобщо да се върнем вече там ??? Супер надменно отношение супер некоректно... Силно препоръчвам на всички колеги от Варна да го избягват....

Изображение

Последна промяна от KadROo на Пет 03 яну 2014 23:41, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
williams_vn
Автомобил: opel astra H-OPC - lada 2103
Двигател:

Re: Авточасти Варна - измекяр

Мнениеот williams_vn » Пет 03 яну 2014 19:18

добре де като кара мерцедес и му е оригинален ксенона ще се прежали 125 лева за осрам и няма да плаче че не бачка от крушка и то доста ментерлъшка какво очаквахте те нямат никаква гаранция какво остава за друго просто отношението на продавача че е било зле ясно но като купуваме боклуци така е . за това следващия път с колата на място и готово трябваше да извадите другата крушка пред него да демонстрирате че тя работи на другия фар ,но явно не сте се сетили

Потребителски аватар
KadROo

Мнениеот KadROo » Пет 03 яну 2014 19:24

ами колега прав си но колкото и пари да даваш и малко да са очакваш да светни поне... Като се има предвид че даже имахме уговорка ако не станат да върнем...не сме очаквали да е толкова некоректен и за това не се подсигорихме...

Потребителски аватар
toshara
Автомобил: MK2 Golf
Двигател: GTI PB 1990

Мнениеот toshara » Пет 03 яну 2014 19:37

Държането на служителите е ужасно там.2-3 пъти съм ходил и се отказах.

Потребителски аватар
sportul
Автомобил: Passat B5 Peugeot 407 RHR BVM6
Двигател: RHR Delphi DCM

Мнениеот sportul » Пет 03 яну 2014 22:11

Kолега ако говориш за магазина който е на около 100 метра и гледа точно срещу гюрлата
аз от там съм доволен , нялко пъти самия продавач ми слага чистачките:)
Аз си мисля ,че не е за него все пак

Потребителски аватар
toshara
Автомобил: MK2 Golf
Двигател: GTI PB 1990

Мнениеот toshara » Пет 03 яну 2014 22:23

Не,за другия по реда,на който е магазина за лагери.

Explode12
Автомобил: MK2
Двигател: RP

Мнениеот Explode12 » Пет 03 яну 2014 22:59

Името на магазина някой знае ли, че не мога да се ориентирам? Може и на лично..

Потребителски аватар
KadROo

Мнениеот KadROo » Пет 03 яну 2014 23:30

Колеги , за да няма недоразумения. Говоря за този "магазин"

Изображение

Пиша какво съм преживял за да предпазя и други колеги от този "търговец". :love.vwclub :beer Не го правя за да се вайкам или нещо такова :th_up

Между другото момчетата дето са долу точно срещу гюрлата до велосипедите са много точни и слагат малко надценка :th_up мога да ги похваля. Преди месец ходих при тоз измекяр едни дневни светлини за 20 лв със сертификат били не знам си какво... Реших да пообиколя малко отивам при тез доло хоп 15 лв :Mr Green Fun същите едно към едно...

Zdravko Zankov
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Skoda Octavia
Двигател: AQY 2001

Мнениеот Zdravko Zankov » Съб 04 яну 2014 0:52

Такива неща колега,аз си поръчвам от И-бей.
Верно,чакам около 20 дни,но са по-читави от тия,които се продават тук.
Няма да ти говоря за Н4 ксенонова лампа(за 25лв),че пали от шестия път и трепти.
Справка-Н1 с доставката за двете-цена 15 лв.

Потребителски аватар
KadROo

Мнениеот KadROo » Съб 04 яну 2014 1:15

Ако си мислиш , че китайчетата в тези магазини не идват от Ebay са лъжеш :Mr Green Fun

Zdravko Zankov
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Skoda Octavia
Двигател: AQY 2001

Мнениеот Zdravko Zankov » Съб 04 яну 2014 10:12

Е нали това казвам.
Всичко идва от братски Китай.С тази разлика,че тук цената е х4.И качеството е доста надолу.
:mhihi

Потребителски аватар
Marto_cafeto
Автомобил: Peugeot 307
Двигател:

Мнениеот Marto_cafeto » Съб 04 яну 2014 13:37

Е всичко се връща. Не съм от Варна но и аз съм имал такива случки само,че с тасове. 4 броя тасове оригинални от Seat от една автоморга,единия беше пукнат.Продавачът знаеше с уговорката да намали малко то цената.Спазарихме се и уговорката беше,ако не ни харесат как стоят да ги върнем,той се съгласи,всичко точно.Слагаме ги на колата,не стояха добре,върнахме ги да ги сменим за друг модел и той каза : Счупихте ми тасовете,сега в троен размер ще плащате. Не му платихме,защото той самия знаеше,че е счупен и бяхме говорили за това :censored2 :censored2
Както и да е.Поне като момчето с тебе е платило крушката,взехте ли я или остава в "търговеца" ?

Потребителски аватар
KadROo

Мнениеот KadROo » Съб 04 яну 2014 16:42

Ами счупихме я за какво ни е .... Надявам се доста хора да са прочели темата и да си имат едно на ум :th_up

Потребителски аватар
sportul
Автомобил: Passat B5 Peugeot 407 RHR BVM6
Двигател: RHR Delphi DCM

Мнениеот sportul » Съб 04 яну 2014 19:31

Крушки ,чистачки ,масла ,течности ще взимате само от онзи който споменах при него Н4 BOSCH е 5лв а чистачките му са уникални

KOKO ГЕОРГИЕВ

Мнениеот KOKO ГЕОРГИЕВ » Нед 05 яну 2014 1:31

williams_vn написа:добре де като кара мерцедес и му е оригинален ксенона ще се прежали 125 лева за осрам

Много си прав, но имах подобен случай с "високопланински джентълмен" от Родопите, но когото му се видяха множко 70 лв с огромна отстъпка за Осрам с качество на оригинала, който в Порше БГ струва около 170 лв.
Не му е проблем да джитка скъпо Ауди, но за лампите се оказа много стиснат. :gruebel
Както беше оная поговорка, че с трици маймуни иска да лови. :horror :mhihi
Дори и не му беше неудобно да ми губи времето и да каже, че се надявал на максимум 30 левчета. :no

Върни се в “ОФФ-Топик - други”