Малко оффтопик, за което се извинявам. Хубави тасове (оригинални или просто по-качествени) да кажем, могат да се намерят. Но за съжаление не са евтини и цената върви поне 50-60 лв. и нагоре. Евтините за 15-20 лв. пък са гадни в повечето случаи - трошлива пластмаса, прекалено стегнати или прекалено хлабави, боята им пада много бързо и т.н. А без тасове е кофти - джантата се съсипва. На Голфа имах оригинални 15" тасове, на които няма нужда да коментирам качеството. Но ми ги откраднаха гадни к0п3л3т@

. И се чудя от известно време как да постъпя - да взема добри тасове или да карам на евтини ментета, които да сменям през няколко месеца

Нови качествени няма да взема, ще изглеждат добре и ще изчезнат. Върти ми се идея да взема стари оригинални надрани или с дефекти. Даже бих ги надрал допълнително, за да не ги крадат. Тъпа работа ще е да си гледам колата с надрани тасове всеки ден, но с течение на времето се убедих, че само лошият външен вид пази от кражба. А тасове просто не виждам как може да се опазят.
Пак се извинявам за офтопика, но просто много ме е яд, че не мога да си позволя да имам хубави тасове заради тъпите крадци.