Неспиране на стоп палка
- muns61
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Неспиране на стоп палка
Веднъж си минал между капките, сега вече са те сгащили.
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Направил си нарушение и сега е време да си понесеш наказанието. Никой не те е карал нарочно да караш без документи и да не спираш на полицай. Мисля, че за забравени документи се пишеше фиш та сам си се прекарал, че не си спрял.
-
- Автомобил: vw golf4 tdi и vw golf5 tdi
- Двигател: AHL 90HP и BMM 140HP
Е,как така згащили?Какъв е този объркан казус?Как може да ме лишават от свидетелство за нещо,със задна дата?И то след толкова време...За парите съм склонен да платя,но да си върна книжката-никога.Проклет да съм,ако го направя.Та тя ми е издадена много след като са разглеждали този акт.Ще обжалвам до дупка.Тези мръсни милиционери само гледат как да скубят народа.Дано ги пратят всички на границата и там да ги тапанят сирийците.
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Отнемане на свидетелството за 3 месеца означава точно това, което е написано. След 3 месеца си ти връщат книжката с всичките категории.
Пиша го щото оставам с впечатлението, че си мислиш, че трябва да караш курсовете наново
Пиша го щото оставам с впечатлението, че си мислиш, че трябва да караш курсовете наново

- icoico
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
buhata84 написа:...Ще обжалвам до дупка...
Ами намери си адвокат, щото иначе няма да стане, вЕрвай ми. И му разкажи всичко, недей му пуска информацията на час по лъжичка като тук в темата, за да няма money for nothing. ..
-
Да,ясно ми е ,че ме лишават само за 3 месеца.Но аз и тях немога да приема,понеже оставам без работа.Може ли да обжалвам само това за лишаването или цялото постановление трябва?И как ще е по-добре?
- muns61
- Автомобил:
- Двигател:
Ми нали това е целта на всяко наказание - да ти създаде неприятности.
И извода е: НИКОГА не си давайте талона, когато ви пишат акт, после, ако ви намерят да ви връчат постановление глобата е с 10лв. повече, но си спестявате хиляди неприятности.
Към автора: желая ти успех в битката с тия от КАТ.
-
Благодаря на отговорника на плевенската агитка за пожеланието.Трябва да ги борим тези на всяка истанция,иначе те се самозабравят.Винаги мислят,че са прави-но не са.Надути са,нагли са и забравят,че от нашите данаци им идват заплатите.85 процента от служителите на МВР,са абсолютни некадърници,марзеливци,които чрез малкото им дадена власт си избиват комплексите.Моите уважения към другите 15процента точни служители на МВР.Но намене ми хрумна нещо интересно,ама незнам дали ще се получи.Мисля вторник да отида до КАТ и ако пак се запъват да ми взимат книжката да го пускам за обжалване.Тук в нашия град делата се бавят около месец.През това време някаде,ще трябва да ми е готово постановлението за колана,към което ми е и контр.талон.Когато отида да си го платя,лелчето трябва да ми го върне,щото иначе ме лишава от правото ми да управлявам МПС.А другият акт,ще се обжалва и изхода от него ще е неясен,следователно аз още ще имам право да карам.Върне ли ми талона,независимо кво ще се случи в съда,аз ще имам в мен книжка и талон,с които ще си карам наволя и никога няма да предам доброволно.Но дано решението на съда е в моя полза.Как мислите тази идея може ли да мине?
- icoico
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Мисля, че ще си получиш НП и правото да го обжалваш, не талон. Досега ти се е разминавало най-вероятно заради липсата на връзка между отделите във вашия КАТ. Тва при положение, че не спестяваш още някаква информация. Шансът ти сам да напишеш нещо, което съдията няма да изхвърли в кошчето след второто изречение обаче ... не е голям...

-
Защо да спестявам информация?Аз искам да разбера кое е най-доброто,което мога да предприема,за да си отърва книжката.Всичко което съм писал е самата истина по хронологичен ред.
- 110afn
- Автомобил: Audi A6
- Двигател: AFN
Krasi написа:И извода е: НИКОГА не си давайте талона, когато ви пишат акт, после, ако ви намерят да ви връчат постановление глобата е с 10лв. повече, но си спестявате хиляди неприятности.

А иначе към автора на темата: това да не спреш на полицай е много голяма глупост, после няма никакъв шанс да се разберете. И те са хора, винаги може да се разбереш с тях, даже и без пари
- icoico
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
buhata84 написа:Защо да спестявам информация?Аз искам да разбера кое е най-доброто,което мога да предприема,за да си отърва книжката...
Защото почна с"някога не бил съм спрял", през"беше тъмно, затова не спрях" та до "гониха ме,а не носех книжка". Сешсе, очаквам "а ония двата калашника в багажника бяха на един познат" или нещо от сорта

Най-доброто за теб е да намериш правно основание да бутнеш НП, а "не ви давам книжката, щото ми трябва" не е такова. Ерго, намери си айду...така де, адвокат. Те по принцип са скарани с безплатните съвети обаче

-
Намерил съм три аргумента,по които ще обжалвам НП.Убеден съм,че стигне ли до съда,то ще отпадне.Притеснява ме само ония шибаняци в КАТ да не ми направят мръсно,да не придвижат жалбата ми до съда в срок.И така да изтърва 7дневния срок.Нямам им доверие много са мръсни.Затова искам да попитам,какво да направя,да съм сигурен,че жалбата ми ще стигне навреме в съда?Как трябва да е написана,на какъв лист?Трябва ли да искам входящ номер?Искам да приложа към нея доказателства-копия от акта,наказателното постановление и свидетелство за управление.Ще ми дадът ли акта и НП,да ги приснимам?
-
Немога ли да пусна жалбата директно в съда,да не минава през КАТ?
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”