muns61 написа: От този търговец съм купил 3 коли, включително тази, която карам сега. Труден е на пазарлък, но е коректен.
..
Колега, колите от къде са му внос знаеш ли? Защото въпросното стило няма сервизна книжка! Когато питах, ми каза, че колата е на 75 хил. км. и не са имали време да я водят, колата не е карана! Човека се бъзика с мен, мисли си, че като съм сам няма да купя колата, затова питам във форума, за 1-ви път влизам в тази къща, и не получавам голяма информация за колите му, човека е зает, постоянно му звънят телефони и тем подобни, все пак благодаря за мнението, ако искаш да споделиш някаква информация ще съм ти благодарен

Bai Sando написа:и не ще и да ги види вече тия фиати.

Разбираемо, но ще го имам на предвид този проблем, благодаря за мнението ти!
Определено без вашата помощ, нямаше да се справя!
И аз имам колега, който кара такова стило, и е много доволен! Вярно от 2 месеца го има, но си го постегна и ония ден го карах, чувството е, че караш Голф-4-ка с маалко по-дървена визия
Сега му сложи газ, и колата вътре не се слуша, че работи даже

Направо не вярвах!
Колите на тази къща са много читави, даже съм харесал и един зелен Голф 4-ка ама него не съм го гледал, ходих само за Фиат-а на оглед, ако може да споделите и за него мнение, то се е видяло, че няма да се справя