Неспиране на стоп палка

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
buhata84
Автомобил: vw golf4 tdi и vw golf5 tdi
Двигател: AHL 90HP и BMM 140HP

Re: Неспиране на стоп палка

Мнениеот buhata84 » Вто 07 яну 2014 19:16

Още едно нещо искам да питам:Три месеца без книжка или шест месеца с книжка,но без талон е по-добре да се кара?

buhata84

Мнениеот buhata84 » Вто 07 яну 2014 19:33

Към lokva:Че на пътя могат ли да ми я вземат?Нали там само за алкохол имат право?Те нито са началници нито инспектори.В нашия град те спират едни мърсолковци набор 92 и само ти искат документите.Е,разбира се ако те хванат пил ти вземат книжката,ама за друго само актове пишат и началниците взимат решения.То по тая логика за мене след 4 февруари (до тогава съм с презаверен акт) всяко спиране,ще е вземане на книжката.

Потребителски аватар
Layer
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Layer » Вто 07 яну 2014 19:47

Не, всяко спиране ще води до нов АКТ след 4 февруари.

Потребителски аватар
lokva
Автомобил: Passat 3c
Двигател: CBAB 2008

Мнениеот lokva » Вто 07 яну 2014 20:21

buhata84 написа:Към lokva:Че на пътя могат ли да ми я вземат?Нали там само за алкохол имат право?Те нито са началници нито инспектори.В нашия град те спират едни мърсолковци набор 92 и само ти искат документите.Е,разбира се ако те хванат пил ти вземат книжката,ама за друго само актове пишат и началниците взимат решения.То по тая логика за мене след 4 февруари (до тогава съм с презаверен акт) всяко спиране,ще е вземане на книжката.

могат да е вземат. ако диспечерът им каже , че имате наложено наказание от лишаване на правоуправление

Потребителски аватар
К.Одаджийски
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
Двигател: B207L

Мнениеот К.Одаджийски » Вто 07 яну 2014 20:24

Точно, взимат я на пътя, само че не диспечер а оперативен дежурен, пък знае ли човек, мое и с некой таблет да са оборудвани и да си правят проверките сами.

Потребителски аватар
Layer
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Layer » Вто 07 яну 2014 20:28

Защо не са му я взели в Кат ,а са му удължили АКТа.
А на пътя ще му я вземат, че той може отново да го удължи. :rolleyes

Потребителски аватар
К.Одаджийски
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
Двигател: B207L

Мнениеот К.Одаджийски » Вто 07 яну 2014 20:31

На пътя могат да му я вземат след като вече има влязло в сила съдебно решение щом жали. Докато не излезе решението не могат да му я вземат никъде, дори и в КАТ

Потребителски аватар
Layer
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Layer » Вто 07 яну 2014 20:39

Ами точно де, той не му е излезнал акта за колана.
А другия ,за не спиране е от преди години.
Защо не са я взели в Кат като знаят за него.

buhata84

Мнениеот buhata84 » Вто 07 яну 2014 22:44

Абе,малко случая ми е объркан.Не може да се каже с точност.Аз затова се надявам на съда да вземе решение.В КАТ са ми ясни-за тях е най-добре да си платя 100-то лева,да си ми приберат книжката и ако ме спипат без книжка,ясно кво следва.Нямат файда да се точи случая по съдилища.Да пращат служителите си из съда да ги разпитват по тоя случай.Аз хич не съм се надявал,че ще решат нещо в моя полза.Не така стоят нещата в съда обаче,там голяма част от НП отпадат.Те и затова не им стана добре,като им казах,че ще обжалвам.То не бяха заплахи от страна на началника,то не беше уговорки.Голям цирк.Около 30минути ги чаках да решават.И после ме извикаха при тях и ми казаха,че трябвало да си понеса наказанието.Е казвам ви честно побеснях :scare3 .Викам им:"ако трябва и до Страсбург ще стигна ама няма да е на вашта".Писнало ми е от тях.Само си търсят поводи да глобяват.Нестига,че ний ги храним,ами и се подиграват.А в нашия град са и най-некадърните катажии.Веднъж на АМ Тракия един луд им открадна патрулката и се уби с нея,а въпросните полицаи дори не ги уволниха.Що за полицай си,когато някой ти краде патрулката под носа?Смешници,долни.

Потребителски аватар
xploda
Автомобил: Civic
Двигател:

Мнениеот xploda » Чет 09 яну 2014 15:02

Кво нареждаш, като ощипана госпожица не разбирам. Карал си къде без колани, къде без книжка и документи, не спираш на палка и после хората ти виновни. Подигравали се, смешници били не знам си кво си. Ти щото си мно'у убав и си големия тарикат да не зачиташ правилата и закона :banghead 3 месеца без право на управление е малко за такива, като тебе. 1г. минимум трябва да я направят, че да ви дойде липсващия акъл в главата :banghead

Потребителски аватар
Krasi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Krasi » Чет 09 яну 2014 22:52

Недей така колега, какво като е карал без документи, ти винаги ли си бил с документи?
Не защитавай въобще КАТ, защото точната дума за там е ХАОС, и безхаберие. И аз съм правил нарушения, плащал съм си актовете и знаеш ли какви простотии сА ми изсипвали КАТ на главата, та едвам съм се оправял, айде да не разказвам тук в тая тема...
Виновни са КАТ и то яко виновни, защо му дават нова книжка, като трябва да търпи лишаване, дали има някой от КАТ който може да отговори на този въпрос?

Потребителски аватар
xploda
Автомобил: Civic
Двигател:

Мнениеот xploda » Пет 10 яну 2014 9:39

Изобщо даже не ги защитавам КАТ. Мразя ги точно толкова, колкото и всеки втори във форума имал си пряко вземане даване с КАТ. Нарушения естествено, че съм правил. Караш ли, физически е невъзможно да не си правил. Но такива тарикатски изпълнения не слагане на колан, не спиране на палка и т.н. не правя. Още по-малко пък рева по форумите, след като съм виновен, хванали са ме ченгелите и са ми писали акта.
Разбирам да беше някаква спорна ситуация или очевидно прецакване от страна на КАТ как да е. Ама да ти пишат акт, да си мълчиш и се скатаваш с цел да минеш между капките...ми както се вижда няма как да стане. Рано или късно всичко си излиза.

Потребителски аватар
DaDiablo
Автомобил: Passat
Двигател:

Мнениеот DaDiablo » Пет 10 яну 2014 9:45

xploda написа:Изобщо даже не ги защитавам КАТ. Мразя ги точно толкова, колкото и всеки втори във форума имал си пряко вземане даване с КАТ. Нарушения естествено, че съм правил. Караш ли, физически е невъзможно да не си правил. Но такива тарикатски изпълнения не слагане на колан, не спиране на палка и т.н. не правя. Още по-малко пък рева по форумите, след като съм виновен, хванали са ме ченгелите и са ми писали акта.
Разбирам да беше някаква спорна ситуация или очевидно прецакване от страна на КАТ как да е. Ама да ти пишат акт, да си мълчиш и се скатаваш с цел да минеш между капките...ми както се вижда няма как да стане. Рано или късно всичко си излиза.

Ей това е простата истина, примесена с огромно количество наглост. 3 месеца определено е малко.

Потребителски аватар
Krasi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Krasi » Пет 10 яну 2014 17:56

Ти би ли спрял, ако в тъмната част на денонощието изведнъж изскочат полицай от тъмната доба?
Ще имаш ли време да видиш и помислиш какви биха могли да са тия, и какво пише на жилетките им?
В крайна сметка като са го подгонили е спрял, нали?
Ако всичко е така както го разказва колегата разбира се.

Потребителски аватар
icoico
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот icoico » Пет 10 яну 2014 18:40

Krasi написа:Ти би ли спрял, ако в тъмната част на денонощието изведнъж изскочат полицай от тъмната доба?
Ще имаш ли време да видиш и помислиш какви биха могли да са тия, и какво пише на жилетките им? ...

buhata84 написа:...Не ми взеха талона,щото нямах в мене нито талон,нито книжка.Аз в интерес на истината и затова неспрях...

Aми като гледам май е видял :smile

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”