Пасат Б5 окачване
-
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
Re: Пасат Б5 окачване
Ако мислиш че като дадеш повече пари взимаш качествена стока си в голяма грешка
-
- Автомобил: VW GOLF 7 SPORTSVAN
- Двигател: 2015
Да, по принцип си прав щото всички се опитват да ни мамят и правят на абдали, не можем вече да бъдем сигурни в нищо. Но в случая си обслужвам колата в сервиз, които се е доказал. Някои от сменените ми носачи ( Lemforder) са на над 60 х. км и все още държат, като се има пред вид, че често се налага да я използвам off road - на риба или на палатки в планината
- Благовест
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: AFN
Ако бяхме бяла държава с реален контрол,никой нямаше да продава боклуци!
Решението до някъде са поръчки на части от чужбина...
Иначе в момента по моята предница имам от всичко
50% от оригиналното окачване,останалото е сбирщайн-MOOG,Meyle HD,Lemfiorder
Не съм каруцар,карам внимателно и пазя колата...да видим къде ще му излезе края 
Решението до някъде са поръчки на части от чужбина...
Иначе в момента по моята предница имам от всичко

колеги някои карал ли е марката КРАФТ???
има ли смисъл от тях или нищо не става???
има ли смисъл от тях или нищо не става???
-
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
Не стават
- zfa159
- Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
Щото струват 250лв, а истинските струват 1300 к-та и единия от тях струва 200лв...това мисля, че отговаря на въпроса
.Каквито и да вземеш от евтините, все не стават, освен ако не искаш да закърпиш положението за няколко месеца или година. Ако искаш да решиш трайно проблема, трябва да смениш цялото накуп с истинско - Lemfoerder или TRW или както колегата е предложил - който се разтропа, сменяш с Lemfoerder.
Ето ти една тема, да си четеш и да си разсъждаваш, прочети я цялата -> http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=6&t=404398&start=15

Ето ти една тема, да си четеш и да си разсъждаваш, прочети я цялата -> http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=6&t=404398&start=15
- malin.angelov
- Автомобил: vw passat
- Двигател: BMP 07
Колега, имам връзки във фирма, която внася оригинални части от германия ( 100% гаранция за произход) Свидетел съм бил не веднъж, как разтоварват тира пред мен) та от тях мога да взема ЛМО на доста добри цени.
Като за пример - външен накрайник за б5 - 50лв - ЛМО
Ако искаш може да попитам, колко ще струват частите, които ти трябват и да си прецениш
Не казвам нарочно фирмата, за да не прозвучи като реклама, но е голяма и сериозна и с традиции при внос на части от германия.
Като за пример - външен накрайник за б5 - 50лв - ЛМО
Ако искаш може да попитам, колко ще струват частите, които ти трябват и да си прецениш

Не казвам нарочно фирмата, за да не прозвучи като реклама, но е голяма и сериозна и с традиции при внос на части от германия.
-
- Автомобил: VW passat+BMW X3+Honda St1300
- Двигател: avf+m47
каква е тая марка ЛМО?Лемфлъодер?И цената за цял комплект ако може? .Дай малко повече информация колега.
- malin.angelov
Да колега Лемфйордер е . Ще попитам за цена на цял комплект и ще ти кажа
- zfa159
- Двигател:
- Контакти:
По спомен трябва да е около 900лв . Това е цена клиент (1250лв) с около 30% отстъпка,която е горе-долу максималната за повечето фирми.

- Благовест
Вариянт според мен е и ebay.de.Набързо пуснах един сърч-комплекта ЛМО се връзва на 450 евраки с доставката.
- zfa159
- Двигател:
- Контакти:
еми да...пак 900лв

- Благовест
Така е...Обаче идва въпроса кое е по-истинското,и кое е минало по-близо до ЛМО. 

- malin.angelov
Здравейте колеги,
днес ходих до фирмата, а ето и офертата
Цена - 1017.47 лв
Отстъпка 35% - 661.36 лв без ддс или 793.62лв с ДДС ( това са за мен цени, но винаги бих помогнал на колега от форума)
Фирмата е вносител на Лемфьордер, Мале и Ерлинг ( незнам дали така се пишат марките ), но мога да ви гарантирам, че нещата са оригинални ( директно от Германия ) и доста фирми си купуват от тях ( аз съм виждал да пазаруват от ауто+ от ауто 1 и нелас от тях)
Цената ми се струва доста добра( особенно ако ги вземе човек без ддс ) а за ментетата е достатъчно само да разгледате детайлно носача и веднага ще го хванете )
днес ходих до фирмата, а ето и офертата
Цена - 1017.47 лв
Отстъпка 35% - 661.36 лв без ддс или 793.62лв с ДДС ( това са за мен цени, но винаги бих помогнал на колега от форума)
Фирмата е вносител на Лемфьордер, Мале и Ерлинг ( незнам дали така се пишат марките ), но мога да ви гарантирам, че нещата са оригинални ( директно от Германия ) и доста фирми си купуват от тях ( аз съм виждал да пазаруват от ауто+ от ауто 1 и нелас от тях)
Цената ми се струва доста добра( особенно ако ги вземе човек без ддс ) а за ментетата е достатъчно само да разгледате детайлно носача и веднага ще го хванете )