The yelloW One 16V 9A ! lock
- GTI1.8
- Автомобил: Golf mk2 GTI
- Двигател: PB 1990
Re: Проект Голф мк2 GTI 16V 9А ..
Играч успех.Метни някое ново клипче да изгледам. 

- indjov_GTI
- Автомобил: E30
- Двигател: M20B20 1990g
GTI1.8 написа:Играч успех.Метни някое ново клипче да изгледам.
миналата неделя чоплихме семки....ама тази неделя колегата сигурно ,ще мине да му понатупа

- Jouzev94
- Автомобил: Golf MK II GTI
- Двигател: 9A+KR+ABF....
Да загатнем само какво се случва до тук 2 дена се борих с кабели,все пак ставаме ежедневка всичко трябва да е точно,прегледах инсталацията до последния кабел,махнах доста излишни като цяло
,сложих релета суич ключове,копчета за ел.стъкла оформих нов стартов панел.3-ти ден сряда беше доста пълноценен закупих си Receiver Pioneer MVH-350BT с bluetooth(което е изключително удобно ставаме малко Sci-Fi
),също така ходих при моя приятел и много добър майстор за съвет с дрънченето и пропадането на вратата свалихме вратата долната панта е заминала горната е като нова без абсолютно никакви луфтове в всички положения,обрахме луфтовете нагря и наби някакви гумени шлауфки на зъба на леглото на вратата(от двете страни) и стана чудо не дрънкат повече
,а панта ще взема от някой 4-тери врата двойка от задните врати това беше съвета му и ще се реже и ще се заваря и без това вратата долу в десния ъгъл до пантата има ръжда така ще реша 2 та проблема.Ден 4-ти ПАК КАБЕЛИ
,но този път на ресийвъра всичко точно,след това се хванах да му направя каса за колоните която ще сложа точно там където лягат задните седалки(Вече е готова дори е в колата утре има за дооправяне и пак монтирам.Тази вечер само ще ви разлъжа със снимки на които работата е още в прогреса си,утре НОВИ в завършен вид 

- Jouzev94
Послепис: Изхабих 2 ролки калай и 2 ролки изолирбанд и мнооого нерви,но пък си заслужаваше 

- Jouzev94
И така деня имаше и добри черти,но си остава много лош
Касата отзад е завършена остана да се тапицира(свири повече от перфектно,говорителите са rainbow вадят да не кажа уникален чист звук с много bass който тресе колата,но радостта до тук ...ето и обещаните снимки за жалост се случи най-лошото...единия шплент не е бил закопчан добре,капака се надигна след това и другия се разкопча(за част от секундата всичко се случи) и ето го резултата ... днес имах планове и за още неща,но уви нямам настроение за нищо.......

- GTI1.8
Много кофти случка..
Ако не ме лъже паметта имам едно стъкло предно,ако имаш интерес драскай Л.С.А слизам в гаража да го търся.

Ако не ме лъже паметта имам едно стъкло предно,ако имаш интерес драскай Л.С.А слизам в гаража да го търся.
- Weezy
- Автомобил: VW Golf mk2 1987
- Двигател: JP
- Контакти:
Това смятам, че ще ти е за урок да не се занимаваш повече с такива глупости като шплентове и прочие. Слагаш нормален капак, в цвета на колата, без бедлуци и шплентове и работата спи. Успех и дано нямаш повече спънки.
- Jouzev94
Weezy написа:Това смятам, че ще ти е за урок да не се занимаваш повече с такива глупости като шплентове и прочие. Слагаш нормален капак, в цвета на колата, без бедлуци и шплентове и работата спи. Успех и дано нямаш повече спънки.
Много добре си държат,аз съм за убиване,че не съм ги закопчал и съвсем забравих,сега ще взема капак колкото докато си оправя моя и пак го слагам заводско няма да е... иначе мерси дано да стигнем все някога до края,но надали винаги ще има някъв performance който да се прави ...
- Jouzev94
И така баща ми се дойде ден по рано и се захванахме с работата,след 2 часа изчукване,изправяне и напасване капака стана перфектен все едно никога нищо не му се е случвало 
Има много леки забележки по боята,но като цяло и без това не ми харесваше как е станал,проблемни бяха пантите..
40-50 мин отидоха за напасване огъване,чупене на ъгли и заварки,защото едната беше скършена на половина ...остана само прозореца,но и на него му идва времето.
Благодарение на Иво (GTI1.8),междувременно днес сложих изпрания вече мокет изпрах тапицерията на седалките след това изпрах тази и отгоре имах малко ръждичка в купето изчистих я с преобразувателя,грунд,лепило за ундолин и отгоре хартиено тиксо да не се залепя по мокета.Всичко е точно сменям прозореца оправям документите и съм пак в играта..

Има много леки забележки по боята,но като цяло и без това не ми харесваше как е станал,проблемни бяха пантите..
40-50 мин отидоха за напасване огъване,чупене на ъгли и заварки,защото едната беше скършена на половина ...остана само прозореца,но и на него му идва времето.
Благодарение на Иво (GTI1.8),междувременно днес сложих изпрания вече мокет изпрах тапицерията на седалките след това изпрах тази и отгоре имах малко ръждичка в купето изчистих я с преобразувателя,грунд,лепило за ундолин и отгоре хартиено тиксо да не се залепя по мокета.Всичко е точно сменям прозореца оправям документите и съм пак в играта..
- GTI1.8
Евала играч,казах ти че няма място за притеснение,сега всичко е наред. 

- Jouzev94
+ диодно осветление на номера остана само декоративната лайсна да сложа за да крие диодите(лентата е вградена между номера и поставката)
- Jouzev94
Кой каза,че е лесно да запалиш голф...alien technology
https://www.facebook.com/photo.php?v=792006090826026&ref=notif¬if_t=video_processed
Да кажем,че имам нещо като шифт лампа на 5,600 оборота разликата е там,че шифт лампата свети а тази премигва...

https://www.facebook.com/photo.php?v=792006090826026&ref=notif¬if_t=video_processed
Да кажем,че имам нещо като шифт лампа на 5,600 оборота разликата е там,че шифт лампата свети а тази премигва...
- icotoooo
- Автомобил: VW Golf MKIV GT-TDI
- Двигател:
Ако ти загасне колата по средата на кръстовище със силен трафик,ще те замерват с камъни докато запалиш пак,че да се изтеглиш
То голямо вживяване за ежедневка

- chiki-riki
- Автомобил: Golf 2
- Двигател: 1.8
icotoooo написа:Ако ти загасне колата по средата на кръстовище със силен трафик,ще те замерват с камъни докато запалиш пак,че да се изтеглиш![]()
![]()
такситата където мъчат да палят директно на метан и въртят по 30сек, да не са по добре или да ги замерят с камъни ?

- Jouzev94
icotoooo написа:Ако ти загасне колата по средата на кръстовище със силен трафик,ще те замерват с камъни докато запалиш пак,че да се изтеглиш![]()
![]()
Ако искам мога да го запаля и за 2 секунди,просто е по-бавно ЗА ДА СЕ ВИДИ КАК СЕ Е ПОЛУЧИЛО ....