Покупка на Ауди А6 4.2 300 к.с. малко въпроси
- Golf2GTISLIVEN
- Автомобил: VW GOLF 2
- Двигател: 1.8 EV GTI + 16V KR
Покупка на Ауди А6 4.2 300 к.с. малко въпроси
Здравейте колеги хвърлил едно око на един автомобил от ВАГ групата а именно Ауди А6 4.2 300 к.с с доста прилични екстри и по описанието е наред ето го и него > http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11388744857995369&f1=details&slink=5b7l26
Та въпросите ми са за динамиката на тоя автомобил , поддръжка , проблемни места и проблеми , и каква ще е уловката че нещо много евтино ми се вижда ?
Та въпросите ми са за динамиката на тоя автомобил , поддръжка , проблемни места и проблеми , и каква ще е уловката че нещо много евтино ми се вижда ?
Re: Покупка на един VAG автомобил малко въпроси ?
не знам дали е скъп или евтин, но задължително провери дали е с платени мито и ддс
- dlug
- Автомобил: Passat B5.5 2003 1.9 TDI
- Двигател: AVB
Евтин е. Щот нема кой да го купи...И има защо. Мааааааалко е скъп за поддръжка. И с тоя нов внос...
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
Проблемно място е типтроника, който може да струва над 1500 лв ремонт.
Мой приятел има такава, но истинско S6. Вече две години я кара, от които над година на газ. Динамиката на газ е същата като на бензин. Няма никаква разлика. Според мен върви перфектно за такъв масивен автомобил.
На нова година ходихме до Смолян - пътувахме 4 човека. Магистрално 160 и нагоре. Където имаше как също е настъпвал и извън магистралата. За отиване и връщане даде около 17-18/100 газ, включително бръмчането там няколко дни.
Потърси в Ауди форума - там има доста писано по темата за тези аудита. Колегата Милослав пък също имаше такова Ауди А6 до миналата година.
Аз лично бих си купил такъв автомобил, но дали точно този от тази обява - не зная - без оглед трудно.
Мой приятел има такава, но истинско S6. Вече две години я кара, от които над година на газ. Динамиката на газ е същата като на бензин. Няма никаква разлика. Според мен върви перфектно за такъв масивен автомобил.
На нова година ходихме до Смолян - пътувахме 4 човека. Магистрално 160 и нагоре. Където имаше как също е настъпвал и извън магистралата. За отиване и връщане даде около 17-18/100 газ, включително бръмчането там няколко дни.
Потърси в Ауди форума - там има доста писано по темата за тези аудита. Колегата Милослав пък също имаше такова Ауди А6 до миналата година.
Аз лично бих си купил такъв автомобил, но дали точно този от тази обява - не зная - без оглед трудно.
- Wrofeel_VR6
- Автомобил: Passat 3B2 1.8T 20V
- Двигател: AEB
И аз знам че имат проблеми в скоростите, цената направо е
.
Ако беше в евро става.Ей това го гледах миналата седмица направо ми останаха очите, но много пари излиза всичко
.
http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=238995723&asrc=st

Ако беше в евро става.Ей това го гледах миналата седмица направо ми останаха очите, но много пари излиза всичко

http://www.autoscout24.de/Details.aspx?id=238995723&asrc=st
- zzzzzzz
- Автомобил: Golf Mk3
- Двигател: ADD
Брат ми искаше да си взима Ауди преди време и съм питал във форума им, та всички горе долу са на едно мнение, че проблемите скоростни кутии са мултитроника, а не типтроника. Тази от обявата, понеже е 4х4 би трябвало да е типтроник (по спомен).
-
- Автомобил:
- Двигател:
Приготви си 2000лв за първоначално обслужване и сложи още 1000 в една касичка - за спешни случаи. Другото е да имаш късмет с колата - да е здрава. Инак нищо и няма на цената - колко да струва почти 15-годишно Ауди? Има 2.5ТДИ по 3000, щото имат лоша слава и няма търсене. И за 4.2 няма търсене. 

- Golf2GTISLIVEN
Благодаря за повечето мнения , понеже съм се спрял на две S6-ци и първо искам да чуя вашето мнение и тогава да се почва оглед , понеже София ми е малко далечко да не бия път напразно
-
- Автомобил:
- Двигател:
Тази от линка в първия пост не е S6.
Преди да купиш, разгледай цените на частите! Основната причина да продам моя осмак беше цените на дреболийките от рода на лагерче за виско на цена 200-300лв.
Инак колите са МНОГО хубави.
Преди да купиш, разгледай цените на частите! Основната причина да продам моя осмак беше цените на дреболийките от рода на лагерче за виско на цена 200-300лв.
Инак колите са МНОГО хубави.

- Golf2GTISLIVEN
Да видях че не е S6 а е А6 понеже S6 ся по 340 к.с , за поддръжката в момента поддръжка една Италянска кола на която също не е евтина поддръжката марки няма да назовавам само преди около година и половина сменях съединител струваше ми 1600 лв
Ще се чуя с човека по телефона и вече ако трябва ще се наложи пътуване до София за оглед или ще се чака нещо да излезе

- stefarata
- Автомобил: Ford S Max MK1
- Двигател: TDCI
myrshavija написа:Приготви си 2000лв за първоначално обслужване и сложи още 1000 в една касичка - за спешни случаи.
Малко се поизхвърли с това обслужване, за 800-900 лв. се обслужва този мотор

- stoqn_g60
- Автомобил: Audi 80
- Двигател: ADA
Бях пуснал тема в ауди клуб за една A8 D2 -търсих за един приятел 3,7 и 4,2.Ето я темата,голям процент е за 4,2 писано: http://audibg.com/forum/index.php?showtopic=152766#entry2165471
-
- Автомобил:
- Двигател:
Ще дадеш ли списък с частите и цените, защото само частите без труда за AEC ми струваха над 900лв? Не ми се вярва да има такава голяма разлика между моето и следващото 4.2, но, ако дадеш цените, може и да повярвам.stefarata написа:Малко се поизхвърли с това обслужване, за 800-900 лв. се обслужва този мотор
- stefarata
- Автомобил: Ford S Max MK1
- Двигател: TDCI
ангренаж-65 лв., ролки-350 лв., пистов ремък- 50 лв.,възд. филтър-20 лв., горивен филтър-20 лв.,маслен филтър-50 лв., филтър купе-20 лв.,водна помпа-100 лв.,масло-130 лв. Това са цени без отстъпки.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Имаме огромна разлика в цената на ремъка в сравнение с моя, но това не е толкова важно. Ролките бяха на подобна цена, филтрите приблизително същите, за водната помпа трябва да призная, че не помня цена.
Пропуснал си обслужването на кутията и цената за труд. С тях цената става поне 1500. А може би ти сам сменяш всичко на осмака си и затова няма цена за труд?
Кажи сега как е по-добре - някой да послуша теб, да си приготви 900лв, но да се окаже, че му трябват 1500, при това без НИТО една "изненада"? Или да си приготви 2000, от които да кихне веднага поне 1500 и да останат за "дреболии"?
Пропуснал си обслужването на кутията и цената за труд. С тях цената става поне 1500. А може би ти сам сменяш всичко на осмака си и затова няма цена за труд?
Кажи сега как е по-добре - някой да послуша теб, да си приготви 900лв, но да се окаже, че му трябват 1500, при това без НИТО една "изненада"? Или да си приготви 2000, от които да кихне веднага поне 1500 и да останат за "дреболии"?
Последна промяна от myrshavija на Пет 24 яну 2014 9:21, променено общо 1 път.
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”