Слагам евтини. Засега държат. На оригиналните ми бяха скъсани втулките. Излезе ми по-тънко да сложа ментета отколкото да закарам колата да ми набиват нови втулки. Сам си ги смених. Докато карам по улици, на които шахтите са на половин метър под асфалта и посредата на кръстовището, няма да дам един куп пари за един куп алуминии. Съгласен съм с мненията за LEMFORDER, доста са ми минали през ръцете(работата ми е свързана с това) и разликата с ментетата е от земята до небето. Ако карахме по нормални пътища, бих инвестирал.
п.п. Не лоши варианти за заместители са FEBI, SWAG, AS METAL.
Пасат Б5 окачване
- Apokaliptiko
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: 1998 AFN
Re: Пасат Б5 окачване
Аз пък сега се сещам, че някъде бях попаднал на няколко поста в, които колеги са ползвали някакви носачи на турски производител, но бързо били спрени за доставка в България и много малко хора са успели да си ги закупят. В самата тема имаше може би 3-4-ма човека закупили такъв комплект и бяха много доволни от здравината им и то мисля, че беше на сериозен пробег от км. Същевременно цената бе много приемлива. Но търсих неможах да намеря име на фирмата и дадената тема.
Аз лично ползвам само на TRW, не че съм ги сменял често.
Аз лично ползвам само на TRW, не че съм ги сменял често.
- mitko85
- Автомобил: E91
- Двигател: M47
AS METAL, BESA, BSG, TECNOROT, всичките са турчета. BESA е производство на AS METAL, и цената му наистина е приемлива, чувам доста добри отзиви.
-
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
Като гледам цените и се чудя дали да не почна да внасям носачи
Тези на Беса на какви цени са някой дали знае

- Apokaliptiko
Точно така, носачите за които говорих по в предният пост са AS METAL. Сега се сетих. Няма да е зле да намерим една орентировъчна цена.
- mitko85
- Автомобил: E91
- Двигател: M47
Това намерих за AS METAL. Дано не се приеме за реклама.
http://autokaramanov.com/product.php?id_product=509
По спомен фирмата има и к-т окачване на BESA.
http://autokaramanov.com/product.php?id_product=509
По спомен фирмата има и к-т окачване на BESA.
-
- Автомобил: VW passat+BMW X3+Honda St1300
- Двигател: avf+m47
Двама приятли имам с Беса който уж са на Ас Метал и единият вече е на 60к а другия на 20к нямат оплаквания,по 330 комплекта.Аз сега чакам оферта директно от Турция да видя от там каква цена ще обадят.. 

- samo_pechka
- Автомобил: YAMAHA Drag star 1100+XJ 900 58L
- Двигател: V-twin 2002 + R4 1989
Къде са по 330 лв ? И аз се интересувам
Че последно май имам леко тръгнал ляв долен кривия "кокал" , окачването ми е на близо 250 к.км оригиналното от завода , намерих си читав фтора ръка такъв носач (пак оригинален със щампата на авди ), ще го сменя , но все пак да си имам един комплект няма да е излишно , аз за АсМетал ( Беса) добри отзиви съм чел...пък и преди съм ползвал техни продукти на други коли , нямах оплакване 
П.п. има един колега Мартин се казва и мисля от Варна беше пича , той знам че ги продаваше , но не съм сигурен за цената , що ми е останало в тиквата нещо от порядъка на 400-те лв

П.п. има един колега Мартин се казва и мисля от Варна беше пича , той знам че ги продаваше , но не съм сигурен за цената , що ми е останало в тиквата нещо от порядъка на 400-те лв

-
Ами тези ги продава един магазин за авто части тука в гр.Каварна.И моите нещо от дясно се чуват и аз за това мисля да си взема един комплект,но чакам едно приятелче има вразка в Туция и да даде ценичка и от там
да не се прекараме 

- Apokaliptiko
phantom_ написа:Двама приятли имам с Беса който уж са на Ас Метал и единият вече е на 60к а другия на 20к нямат оплаквания,по 330 комплекта.Аз сега чакам оферта директно от Турция да видя от там каква цена ще обадят..
Ако имаш възможност, няма да е зле да помогнеш и на Нас, а и не само на Нас имам предвид и на други колеги, да си закупим комплекти. Благодаря предварително. Надявам се, че не е нахално от моя страна.
- samo_pechka
- Автомобил: YAMAHA Drag star 1100+XJ 900 58L
- Двигател: V-twin 2002 + R4 1989
Ей сега порових малко из форума http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=6&t=276208&start=15 Мартин се казва колегата , фирмата му Марти ауто тел-а 0898 419375 не знам дали е активен , последни цени някъде 380-400 лв засичам мнения на колеги купили от него .
-
Нямa проблеми ще помогнa ,сaмо дa нaучa ценaтa от Туркей..a зa тея от Кaвaрнa нямa проблем,никaкъв
Сегa говорих с момчето от Кaвaрнa ...комплектa може дa го дaде нa 360лв със 6месецa гaрaнция.

- draior
- Автомобил: Toyota Corolla Verso 2.2 D4D
- Двигател:
- Контакти:
Аз съм копувал от Мартин 360 или380 не помнябеше преди 2 години. Досега 50к съм минал и не съм пипал нищо.