Голф мк2 PB на газ

При тази цена на горивата, все повече от нас се "газифицират". Проблеми и решенията им тук
Потребителски аватар
GTI1.8
Автомобил: Golf mk2 GTI
Двигател: PB 1990

Голф мк2 PB на газ

Мнениеот GTI1.8 » Вто 07 яну 2014 23:23

Колеги предварително се извинявам че не ползвах търсачката за подобна тема но просто преди няколко часа се прибрах ядосан адски много от най - различни фирми за Авто газови уредби в които всеки казва различно мнение а други направо ме изгониха.

Въпроса ми към Вас е някои,знае ли за СОФИЯ някои газаджий които на 100% да може човек да им се довери,защото искам на PB-то да му сложа обикновена газ поради причината че нямам и скоро няма и да имам възможност за газов инжекцион защото много хора казват че на времето когато е нямало газови инжекциони е карано с обикновена и PB-тата не са били проблеми за настройване на газ.

Защото днес обиколих много места един казва че може но е сложно,друго може но не иска,трети категорично НЕ МОЖЕ и на края станах и си тръгнах адски изнервен. :scare3

Къде да отида да ми направят колата на 100% без проблеми на газ.Благодаря предварително.

Потребителски аватар
moimoimoi
Автомобил:
Двигател:

Re: Голф мк2 PB на газ

Мнениеот moimoimoi » Съб 11 яну 2014 18:33

за моженето може
имам два пасата с тоя двигател РВ и проблема е че понякога се получават гърмежи в смукателните колектори,за да няма последствия за дебитомера и филтърната кутия се слага кихалка и това е нищо сложно и скъпо

Върни се в “Автогазови уредби”