Първо да каже че съм прочел всичко до сега от форума по въпроса.При мене обаче проблема е друг , имам парно само като отвори термостата и подържам оборотите над 3000 паднат ли на по малко постепенно парното изстива!!! Голфа ми е 1.3i NZ калпаните на маркучите отдавана съм ги разкарал.
mod edit: vaskoto1
ПРОБЛЕМ С ПАРНОТО
- NitroSonyc
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- NitroSonyc
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- IvanMan
- джедай
- Автомобил: Golf 7 TDI Estate BlueMotion
- Двигател: CRLB
радиатора на парното се е запушил и минава малко антифриз през него.пробвай дали има разлика когато пуснеш вентилатора например на втора или трета степен дали започва да духа студено, при мен беше така имах слабо парно, само при високи обороти на двигателя се засилваше, а когато пуснех вентилатора на по висока скорост, парното започваше да духа хладко.водната помпа я бях сменял така че остава да е радиатора на парното.
- wili98
- Щраусолог
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
chefito написа:Парно няма при 90 градуса стабилна температура. Утре ще ида да пробвам с пароструйка да поизмия радиаторчето и дано стане.
до тук като те гледам си набутал има няма 50-60 кинта...
Ай сега вместо да ходиш да правиш още гимнастика, задели още 70-80, свържи се Niksi или Ваското1, и ще разбереш какво е да имаш парно!
друго не върши работа...

- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
wili98 написа:chefito написа:Парно няма при 90 градуса стабилна температура. Утре ще ида да пробвам с пароструйка да поизмия радиаторчето и дано стане.
до тук като те гледам си набутал има няма 50-60 кинта...
Ай сега вместо да ходиш да правиш още гимнастика, задели още 70-80, свържи се Niksi или Ваското1, и ще разбереш какво е да имаш парно!
друго не върши работа...
Те са у софийско

Ами пробата ще ми е безплатна....ако не стане ше го мисла тогаз

- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”