Крушки за табло Г3
благодаря много за обилния снимков материал....разбрах всичко което ме интересува....само с риск да стана нахален твойте лампи колко вата са защото светят перфекно....и от какво си направи блендата(май от папка ми се струва най-добре,защото трябва да е нещо плоско което трудно ще се докара от бутилка)

Обиколих сигурно 7-8 магазина долу на гарата във Варна,където всеки път съм намирал всичко което ми трябва и намерих най накрая такава крушка OSRAM 2W.Иначе таблото стана много добро,но нямам с какво да го снимам.Направих си бленда от една папка....и дори се оказа че материалите са еднакви.Благодаря на всички,които ми помогнаха и успех на тези които ще се пробват да сменят визията на таблото си

- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
- IvoG
- Автомобил: Golf III
- Двигател: 2.0 AGG
Orlio написа:Обиколих сигурно 7-8 магазина долу на гарата във Варна,където всеки път съм намирал всичко което ми трябва и намерих най накрая такава крушка OSRAM 2W.Иначе таблото стана много добро,но нямам с какво да го снимам.Направих си бленда от една папка....и дори се оказа че материалите са еднакви.Благодаря на всички,които ми помогнаха и успех на тези които ще се пробват да сменят визията на таблото си![]()
![]()
Днес и аз направих същата интервенция червено фолио от папка и 2W крушки Осрам, ама малко си играх че са с по широк цокъл и не влизат, ама стана супер накрая.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”