Скобите по охладителната система - откопчаване?
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
Скобите по охладителната система - откопчаване?
Колеги утре ще пробвам да отпуша радиаторчето на парното, но редовно имам проблеми със скобите по охладителната система. Как най-лесно да се преборя с тях?
- Plamen_RI
- Автомобил:
- Двигател:
Има едни, викат им "магарешки клещи", има ментос чайна евтинки, вземи си едни да си имаш, ама за най-големите скоби няма да ти станат. Ще ти трябват същите но, по-големи.
ПС със всякакви други начини на сваляне рискуваш да си счупиш скобите, казвам ти го от опит, понеже по принуда сложих няколко винтови скобки
ПС със всякакви други начини на сваляне рискуваш да си счупиш скобите, казвам ти го от опит, понеже по принуда сложих няколко винтови скобки

- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
Plamen_VR6 написа:Има едни, викат им "магарешки клещи", има ментос чайна евтинки, вземи си едни да си имаш, ама за най-големите скоби няма да ти станат. Ще ти трябват същите но, по-големи.
Утре ще ги боря.....явно нема нещо кой знае колко умно...
- Plamen_RI
- Автомобил:
- Двигател:
С риск да се изложа
- първия път като си сменях антифриза, два часа търсих пробка...разбрах че няма,после по всевъзможни /гламави/ начини се опитвах да сваля двете най-долни скоби - счупих ги
в крайна сметка се оказах със сменен антифриз и две оригинални скоби по-малко
ама какво да правя-къде да съм виждал на ладата самозатягащи се скоби
ПС после започнах да влизам във форума и сега голфи не го е страх чак толкова от мен

ПС после започнах да влизам във форума и сега голфи не го е страх чак толкова от мен

- vit_autosofia
- Автомобил: Мерцедес W210 2002г
- Двигател: 2700CDI
- Контакти:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”