polovera_9n3 написа:БМВ Е70 х5 3.0 v6 250 коня М пакет. беше при мене 10 дена до нова година - около 20 на 100 разход обаче не бях изпитвал такъв кеф при ускорение от 100 до 200тая машина е 2,5 тона и се стрелка като перце... НО- зетя заминава за испания до лятото и сестра ми ще го докара утре в кърджали Х5 и ще ми вземе полото в бургас че Х5 и е голям и не може да го кара апък и трябва кола то и на мен де та ще ги трампим за няколко месеца - и сега хем ми е кеф че ще карам Х5 хем не ми се дава полото......
дет се вика от утре ще имам още един ортак на заплатата
stoqn_g60 написа:polovera_9n3 написа:БМВ Е70 х5 3.0 v6 250 коня М пакет. беше при мене 10 дена до нова година - около 20 на 100 разход обаче не бях изпитвал такъв кеф при ускорение от 100 до 200тая машина е 2,5 тона и се стрелка като перце... НО- зетя заминава за испания до лятото и сестра ми ще го докара утре в кърджали Х5 и ще ми вземе полото в бургас че Х5 и е голям и не може да го кара апък и трябва кола то и на мен де та ще ги трампим за няколко месеца - и сега хем ми е кеф че ще карам Х5 хем не ми се дава полото......
Би ли дал повече инфо за този баварски V6 250 коня?
StS написа:Рено Еспейс 2 , 2.2 Бензин 93г - неубиваема машина която качва какво ли не и няма проблеми - 6г само дръжки на врати , ремъци и елементарна подръжка.. Колата качва байр с над 800кг товар без проблем. Разход - 10-11/газ градско. Нечовешка кола. Все още е в движение..
xploda написа:stoqn_g60 написа:polovera_9n3 написа:БМВ Е70 х5 3.0 v6 250 коня М пакет. беше при мене 10 дена до нова година - около 20 на 100 разход обаче не бях изпитвал такъв кеф при ускорение от 100 до 200тая машина е 2,5 тона и се стрелка като перце... НО- зетя заминава за испания до лятото и сестра ми ще го докара утре в кърджали Х5 и ще ми вземе полото в бургас че Х5 и е голям и не може да го кара апък и трябва кола то и на мен де та ще ги трампим за няколко месеца - и сега хем ми е кеф че ще карам Х5 хем не ми се дава полото......
Би ли дал повече инфо за този баварски V6 250 коня?
Чакай от умрял писмоЩе ти даде, ако знае, а е видно, че не знае кво кара
БМВ V6-ци нямат. L6-ци имат
Е70-ка с трилитров двигател и 250 коня пак няма. Ако е стария трилитров дизел е 232 коня, ако е новия е 242 коня. Но пък тези дизели 20/100 разход нямат. Ако е старата бензинова трилитровка тя е 268 коня и е по-вероятно да даде 20/100 при здрава стъпка. Или последната трилитровка, къде е турбинирана и е 302 коня.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 43 госта