То това беше идеята бре,да се доближа максимално близо до заводски вид. И както беше казал rabotnika "... и като вдигнеш капака,ахваш от учудване,че има оригинално мк3 P.D "
Въпреки,че не ми е останало време да събера предницата и да оправя разни дреболии,палавниците Миро и Тони днес са качили колата на диното да видят ще го бъдели тоя мотор или не. На първо четене 145kw/197 whp.Явно тоя ASZ не е 131к.с,ами 231 к.с. Случил съм на читав мотор. Thanks my friends
Всичко по мотора е стандартно за сега,освен турбото GTB 2260 VK и съединитела Закс Перформанс. Налягането не го знам,защото не ми остава време да стигна до колата,както не съм й виждал графиката все още.
Епа доживях да подкарам тая кола най-накрай Супер приятна ежедневка се получи.Мазно бутаща в ниските обороти и след 2500 об. настава ужас . Разбирасе има една камара дреболии за дооправяне,но лека полека ще стане всичко.
п.с Благодаря на колегата Радо Пеев за помоща,която ми оказа днес.Без него щях да карам най-рано в понеделник.
Днес Радо се мъчи да снима нещо,ама не стааа работата.Тук не е спирало да вали и само върти гуми колата.Като изсъхне ще направя видео,то и на мен ми е интересно,щото така на мокрото нищо се не усеща.