ira67 написа:Аз пак никога няма да експерементирам с евтино масло,не го сменям всеки ден и няма да стигна до Кауфланд.Карам си 12 годишно POLO само с Кастрол. Като купих тази кола ,оказасе с прецакан мотор,дадох 1000лв. за основен ремонт и видях със свойте очи редултати от това че никой не се грижил за тая кола,а и имайки предвид че внесена от Италия.Няма да перечислявам какво смених в нея,ще прозвучи глупово ,но 2500 за 2 години и половина не ми звучи малко.Мъжит ми казал че не съм добре,че тея пари се хвърлени на вятър.Но аз не съм на неговото мнение и обичам свойта количка,затова ще се грижа за нея и ще сипвам само от найдоброто.А и всичко което смених в тая кола,смених на ново.Дано и тя да ме обича като аз нея.,или мъжит ще се окаже прав? Той ме карал да купя нова,но свекър ми каза ,че като поддържаш стара ,тя ще ми служи не полошо от нова.
Накратко ,аз съм за гарантирано качество на масло и антифриз, сообразявамсе със мнение на майстори ,които познавам ,включително и от оторизиран сервиз на WV.
Пичове, може би някой е забелязал този бисер и преди мен, но за пръв път чувам мъжИт да предлага на жена си нова кола, а тя да слуша свекъра и да иска да си кара старата.