Булсатком има ли разлика в приемниците?

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
Golf 3 Yahting GT
Автомобил: VW GOLF III YACHTING GT VARIANT
Двигател: AEK 1.6-74kW - 1996

Re: Булсатком има ли разлика в приемниците?

Мнениеот Golf 3 Yahting GT » Съб 18 яну 2014 20:42

Здравейте,

Имам и два приемника за различните стай. Единия е от тези старите сивите - втори приемник . Другия ZHD210(основен) с HDMI изход.
На HDMI е новия тв(имаш някъде тема за него), има около 100 канала от които 12 или 13 HD, но от тях 4 или 5 са заключени(не съм платил за тях). Докато при стария приемник са около 80 канала.
И на въпроса има разлика в сигнала и качеството между двата приемника в полза на ZHD210. Сравнявал съм ги като съм използвал чинчови кабели, Zhd 210 няма скарт изход - картината на е доста по добра и звука. Но най-добре е с HDMI кабела.

Основния приемник го замених безплатно лятото останах на същата такса, имали някаква акция(обадиха се) - получих 20 канала от горе(но част от тях се повтарят пр. BTV и BTVHD). За втория и третия искаха по 56 лева - и естествено им казах, че ще чакам за следващата акция :mhihi

Поздрави!

Потребителски аватар
Stivi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Stivi » Съб 18 яну 2014 23:30

Има,има,дори само това че е вързан с HDMI кабел е достатъчно за да се забележи разликата а не е само това ! За съжаление в цялата страна липсват HD приемници на Булсата /въпреки тези 56лв дето взимат за да сменя старото SD за HD/ и съм принуден да гледам новия си 47" телевизор със стария приемник което си е все едно да си вземеш GTI и да го караш на газ :censored2

Потребителски аватар
stefan4o
Автомобил: VW Jetta
Двигател: PN 1990+KR 1987
Контакти:

Мнениеот stefan4o » Нед 19 яну 2014 9:24

Няма как да няма разлика. Да сравняваме ХДМИ със скарт или чинч е все едно да сравним последно поколение комон-рейл с предкамерна 1.6 двойка. :mhihi Правил съм не една и две демонстрации на клиенти с тези два вида кабели. Само един път имах случай, когато един господин се опитваше да ме убеди, че със СКАРТ е по-хубава картината от ХДМИ и му го оставих с него (клиентът винаги е прав, дори когато не е) :screwy :Mr Green Fun :mhihi Всякакви индивиди съм срещал, това е една от интересните черти на професията, искрено се забавлявам понякога :mhihi

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”