От един доставчик към друг? Сателитна ТВ - Решено
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- oSViRePql
- Автомобил:
- Двигател:
От един доставчик към друг? Сателитна ТВ - Решено
Колеги значи до сега бях при ITV Partners и искам със същата апаратура да се включа към Булсатком... Дали ще има проблем? Аз мисля че само ми дават нова карта и съм готов
Защото ITV-то много надуха цените
и при Булсат ще е по-добре
И дали се плаща за картата + месечната такса ? Благодаря
Последна промяна от oSViRePql на Чет 28 дек 2006 23:07, променено общо 2 пъти.
- silent
- Автомобил:
- Двигател:
Не става. Тоест става ама условията са такива като за всеки нов техен абонат. Освен ако приемника ти има слот и за тяхна карта.
Последна промяна от silent на Чет 28 дек 2006 22:15, променено общо 1 път.
- oSViRePql
- Автомобил:
- Двигател:
gr_kanev написа:Мисля че няма да стане работата. Различват им се апаратурите. Не съм много в течение за цените, ама провери какво получаваш при Булсатком за тези пари. И все си мисля, че на ITV Partner /няма "s" накрая !/ качеството е по-добро.
Гледах при Булсат за 8.60лв на месец 20 БГ програми + нз колко чужди... Повече не ми трябват защото е за вилата
- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
Провери дали са точно толкова БГ програмите, и кои точно, за да си прецениш дали те устройват. Да не се окаже че си абонат /клиент/ за нещо, което няма смисъл. Къде е тази вила, в такава радиосянка - не те ли устройва и това, което може да се хване ефирно ? Предполагам, не живееш на вилата постоянно - помисли и за опасността да ти "изчезне" оборудването.
Успех, и весело посрещане на Нова година /с качествена телевизия/ !
Успех, и весело посрещане на Нова година /с качествена телевизия/ !
- oSViRePql
- Автомобил:
- Двигател:
silent написа:Ако приемника е от тяхнотото оборудване със сигурност не става. И после къде видя такава цена и то за 20 бг програми. Я хубаво им разгледай сайта защото си много далече от истината като предварителна нагласа.
Видях сайта но до скоро вървеше някаква реклама по телевизията за 8.60лв на месец
Ама... май на Булсатком беше - oSViRePql
- Автомобил:
- Двигател:
Обаждах им се в офиса и те ми казват някакви космически цени а не казват че има промоция... - POLO PAVLETI
- Автомобил:
- Двигател:
Повярвайте Булсата е по малкото дърво от АйТиВи.По малко програми но за сметка на това най гледаните в цял свят.За 68 лв. си купуваш оборудването и си гледаш до когато искаш. При Айтиви има нечовешки договор за 3 год.
аре нема нужда
На Булсата и оборудването е по компактно и можеш да си го пренасяш където и както си искаш,докато При АЙтиви нема такъв филм.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”