п.п. никога не е късно човек да научи нещо
- наистина има TDI PD 90 коня на голф 5 
- наистина има TDI PD 90 коня на голф 5

joro_kem написа:В голф 5 тди 90 коня? Поръчков сигурно?
Ето какво какво съм сменил по него за последните 3 години: ремъци и ролки, съединител, амортисьори предни задни, ауспух (изгнил след 16 употреба), ламбда сонда, тройник, свещи, кабели, тампони на двигателя, тампони на носачите, един шарнир, вентилатор охлаждане, пластмасов панел на таблото (пукнат), жило ръчна спирачка, цилиндърче барабани (блокираше и единия барабан грееше), барабани, дискове (и тях ги смених, че бяха свършили), гарнитура на капака на клапаните, термостат, бензинопровод (нацепен) и още някои дреболии... В момента и кантарчето на задните спирачки ми е за смяна, както и водачите на шофьорското стъкло.

muns61 написа:Темата е за ПРИЯТНА ИЗНЕНАДА, демек, колата е показала нещо, което не си очаквал. Не става дума за кола, от която си доволен.
Инак Х-5 може да ме изненада приятно само, ако иде до магазина за бира. Всичко друго е очаквано от тази машина.
бензин е бмв то. Не е дизелDagestan написа:Голф 5 има 1.9TDi 90к.с., а при БМВ Х5 е53 няма 3л дизел с 230к.с. има 184 и 218к.с.
Единствено незнам дали е здраво колкото витарата,защото е понесла доста мъки но ги поема без особени проблеми
авера пали пуска климата и вика споко тука имам обдухване на седалките.... пусна го и усещам под г*за си как става хладно и някак изсъхна седалката след 7 8 минути.Много се изкефих на тая екстра маи беше слагано допълнително ама незнам... тогава пътувахме от софия към кърджали - то са около 3 часа път и с това нещо включено няма пот няма нищо.... на полото имам клима лятото като я пусна на път е хладно ама се спарва седалката - пък на ситроена е разкош да пътуваш така... супер яка екстра е това ама се зачудих тия аромати от между мене и седалката къде отиват
щото не усетих тва смуче ли или духа.... 

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 47 госта