Добре де на времето имаше някъква далавера да имаш 2-3-4-5 карти. Ама сега не виждам смисъл да мъкнеш толкова телефона при наличието на 500-1000 мин. към всички само на един номер.
Или ще кажете много държа на номерата. Аз през живота си съм сменял над 10 номера и лошото е ,че който ме търси пак ме намира.
[b][i]Дълги години бях вярна на Мтел , но малко ми писна и си взех и една карта на Вивател... и сега съм и с двата , но определено вивателци са ми по насърце :D
От 5г.съм със служебна на Виваком Много съм доволен!Не мога да изразходя тези500мин.никога.Има и 50мин.към други мобилни.Използвам го и за частни разговори и никога не надхвърлям 2-5лв.
Мтел .. колкото и странно да звучи - доволен съм. Отделно имам интернет и телевизия от тях - пак съм доволен. Ново трасе, оптиката ми влиза във апартамента и вече близо 2 години нищо не е прекъснало нито веднъж.
Виваком. Пренесох си номера от Ментел към тях август месец, защото срещу по-ниска такса ми предлагат 3 пъти повече интернет и 6 пъти повече телефония. И лапето и то е с Вива бипър.