Лаптоп Sony Vaio мнения и препоръки
Лаптоп Sony Vaio мнения и препоръки
Здравейте колеги, трябва ми малко професионален съвет за лаптоп. Насочил съм се към въпросен модел на Сони Ваио, след като имах Асус(геймърски) и ми изгоря. Нямам много наблудения върху марките затова искам съвет от хората, които са ползвали Ваио да изкажат мнение. и в частност Z серията на тези лаптопи. Мерси! 

- buller
- Автомобил: VW Passat B5_5 Exclusive
- Двигател: 1_8T AWT
Re: Лаптоп Sony Vaio мнения и препоръки
Не съм ползвал точно тази серия, но Вайо-то са доста стабилни машинки.
НО, в случая, аз лично не бих купил такъв лаптоп, защото цената му е доста над параметрите, който реално съдържа. А само заради едното име на Сони и малка разлика в качеството на картината не бих дал 20-30% нагоре.
НО, в случая, аз лично не бих купил такъв лаптоп, защото цената му е доста над параметрите, който реално съдържа. А само заради едното име на Сони и малка разлика в качеството на картината не бих дал 20-30% нагоре.
- Miki
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Не си го причинявай колега. Излишно скъп и кофти за ремонт, ако се наложи.
Бих ти препоръчал Дел...
Пс: Колко пари си подготвил за нов лаптоп ???
Пс: Колко пари си подготвил за нов лаптоп ???
Последна промяна от dobrin на Сря 15 яну 2014 9:47, променено общо 1 път.
Причина: Спазвай приличен тон!
Причина: Спазвай приличен тон!
А при сони не се ли очаква, че са вложени малко по-качествени материали и по-малко ще се троши?! 

- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Не. Най-големите залози, които рефлектират върху цената са най-вече върху марката.
За какво ще го ползваш и бюджетът какъв е?
Също какъв размер екран искаш?
Sony Vaio Z 13.1" e 6000лв

- silent
- Автомобил:
- Двигател:
Не вземай МСИ добър хардуер но много лоши пластмаси отчайващо лоши моя на 2 рата година започна да се пука и троши без да е удрян или изпускан.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Би препоръчал HP EliteBook серията.Добър дизайн, стабилни. В работата последните 2 години се купиха над 20 - без проблеми (е, 2 харда дадоха фира на ги смениха по гаранция). Без прегрявания , без забивания...
В същото време 3 Вайо ни скъсиха живота... като почне да вие вентилатора и от сервиза кажат че ги ремонтират само в Германия... 1 месец шефа като те види сумти и те гледа накриво :D
В същото време 3 Вайо ни скъсиха живота... като почне да вие вентилатора и от сервиза кажат че ги ремонтират само в Германия... 1 месец шефа като те види сумти и те гледа накриво :D
- Marto_cafeto
- Автомобил: Peugeot 307
- Двигател:
На сестра ми купихме такъв Лаптоп. Лично аз не съм доволен.На тези пари има 100 пъти по-добри лаптопи 

- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Колкото и да харесвам мобилните устройства на Сони лаптоп от тях никога няма да си взема!
- BeckoTDI
- Автомобил: VW Touareg-Audi Coupe-VW Golf 3
- Двигател: BPE-ABK-AAZ
В цената влиза и Windows... а може да си вземеш някоя друга марка с free dos и да си спестиш едни пари от Windows-а. Аз до сега Сони с linux/dos Не съм видял, всички са обвързани с Windows и ти го продават и него с лаптопа.
Acer Aspire 5930G Notebook -на това се спрях, но предимно заради параметрите, които са: процесор: Intel Core 2 Duo Р8400 2,27GHz
дисплей: 15.4 inch 16:10, 1280x800
видеокарта: NVIDIA GeForce 9600M GT
рам памет: 4 GB DDR2
харддиск: 320GB
Бих се радвал да корегирате избора ми ако е грешен, тъй като не разбирам много, но от направено лично проучване мисля, че Р8400 е един приличен процесор.
А да попитам, четох и коментари, че на Ейсърите им заминавали често дъната, на колко време бихте ми препоръчали да го чистя и ако знаете някъде където НЕ КРАДЯТ части и сте доволни? Иначе парите за лаптоп са предимно в сферата на средния бранш, а и се чудя дали изобщо да е нов лаптопа, защото само да съм излязъл от магазина и цената му е паднала !
дисплей: 15.4 inch 16:10, 1280x800
видеокарта: NVIDIA GeForce 9600M GT
рам памет: 4 GB DDR2
харддиск: 320GB
Бих се радвал да корегирате избора ми ако е грешен, тъй като не разбирам много, но от направено лично проучване мисля, че Р8400 е един приличен процесор.
А да попитам, четох и коментари, че на Ейсърите им заминавали често дъната, на колко време бихте ми препоръчали да го чистя и ако знаете някъде където НЕ КРАДЯТ части и сте доволни? Иначе парите за лаптоп са предимно в сферата на средния бранш, а и се чудя дали изобщо да е нов лаптопа, защото само да съм излязъл от магазина и цената му е паднала !

BG_Golf4e написа:За какво ще го ползваш и бюджетът какъв е?
Тази серия имах впредвид като пуснах темата, но както ти си отбелязал цената е тежка, но този размер на екрана ми допада много, а иначе ще го ползвам за тежки програми (аутокад), по възможност игри, филми.
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”