Здрвейте,Колеги,
имам проблем от няколко дни с с подгряващата седалка(пасажерската). Топли само на гърба,а на самата седлака се усеща топло(и то почти парещо) само в единия ъгъл със странна миризма,а в останалата част от седалката не се усеща изобщо да топли.
Имате ли представа дали е изгоряла или е нещо друго? Изобщо не ми е ясен принципа им и се чудя дали е поправимо това? И как? Естесвено скъпо ли е? За 10 годишна кола не бих се бъркал много.
Пасат Б5.5 2004 Проблем с подгряваща седалка
- Dpop
- Автомобил: VW
- Двигател:
Re: Проблем с подгряваща седалка на Пасат Б5.5 2004
Събрал се е реотана на мястото, където описваш че грее силно. Плата, на който е захванат се разместил, а може и да се е закъсал. Би трябвало на пипане да се усеща неравномерност на тапицерията. Поправимо е. Ако искаш да го оправиш трябва да разглобиш седалката и да наредиш правилно реотана. До тогава по-добре не го включвай. Това може да те насочи http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=6&t=244444&hilit=%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%B3%D1%80%D0%B5%D0%B2+%D1%81%D0%B5%D0%B4%D0%B0%D0%BB%D0%BA%D0%B8
Re: Проблем с подгряваща седалка на Пасат Б5.5 2004
Ами ще я правя....решил съм...така че...квото и да е ще се види. От постната в предишното менние тема ми стана ясно че реотана не е изгорял,така че си струва да се опита.
-
- Автомобил: Passat
- Двигател: AFN
Re: Пасат Б5.5 2004 Проблем с подгряваща седалка
Имам свален подгрев от пасат и мога да ви кажа че няма начин за свличане, събиране или каквото и да било на платната с реотаните. Подгрева ми е свален заедно с тапицерията и мога да покажа и снимки. Подгревните платна са зашити както четиристранно така и през средата за седалките. Най малко е четиристранно. Въпреки това трябва да се свали тапицерията и да се види какъв е проблема.
Поздрави
Поздрави