Поръчах от него комплект кожени кори за вратите предни + задни,в интерес на истината той ми каза ,че едната кора е счупена,и след като ми обясни какво точно е счупено се разбрахме да ми ги прати. При доставката забелязах ,че ги няма капаците за тонколоните на 3-те кори само единия беше на лице,а не са обикновени черни а зелени и няма как да намеря такива така ,че си беше проблем. Освен капаците го нямаше и плафона на единия джоб. Звъннах му и му казах за липсите и той обеща да изпрати и останалото което бил забравил. Първоначално ме мота две седмици,всеки път все УТРЕ щял да ходи при колата и да ми праща нещата,не му давах много зор защото ми каза ,че бил на работа и все нямал време. Както и да е на края на първата седмица му се обадих и на 4-5-я път ми вдигна и каза ,че бил на работа и затова не вдигал ама щял да отиде УТРЕ(пак :)) да ми вземе частите...казах му ,че няма проблем и освен тия неща искам да ми прати и ел стъклата с инсталацията ивсичко останало там да си измисли цена и да ги праща с останалите части към мен. Отново обеща за УТРЕ и край,оттогава спря да ми вдига телефона. Звънял съм му поне 100 пъти и от двата си номера но или не вдига или ми затвяря,звънях му по различно време за да може да го хвана като не е на работа ама се оказа ,че за тоя човек няма събота няма неделя нон стоп е на работа

Освен това написа ,че при първа възможност ще ми се обади ама май пак забрави

Както и да е,явно с тоя няма да се разберем човешки

Пуснах темата за да имате едно на ум като търгувате с него

Още веднъж не му се доверявайте много много