The yelloW One 16V 9A ! lock
- RZ01
- Автомобил: Seat Ibiza 6L
- Двигател: 1.9TDI ASZ
Re: Проект Голф мк2 GTI 16V 9А ..
В Раковски си нямаме кръстовища със силен трафик 

- Jouzev94
- Автомобил: Golf MK II GTI
- Двигател: 9A+KR+ABF....
RZ01 написа:В Раковски си нямаме кръстовища със силен трафик
И РОСЕН разцепи мрака с тоя лаф

- indjov_GTI
- Автомобил: E30
- Двигател: M20B20 1990g
RZ01 написа:В Раковски си нямаме кръстовища със силен трафик
Роска ,мини към 7:30 през механата и пак,ще си говорим :)

- RZ01
- Автомобил: Seat Ibiza 6L
- Двигател: 1.9TDI ASZ
А, Минавал съм, то там и в Секирово на училището е най-натоварено, въпреки, че има стопове къде ще ти угасва колата, то минаваш 2-3 метра и си извън кръстовището 

- Jouzev94
16V 9A Compressor Проекта се възобновява
От него имам Г60 електроника
Дюзи от 1.8Т който при оригиналния регулатор на налагането на бензина на 1.8Т е на 4 бара - дюзите стават 283сс/мин.(мисля,че ще стигнат за 210-220 к.с.)
Намерих бензинова рейка за сносни пари,пускам запитване тук за свестен заварчик с аргон за да ми я удължи...
Първо ще оправя запалителната система електроника,дюзи,рейка след това се насочвам към търсенето на читав компресор за сега за цел ще си поставя 210-220 к.с.
(При факт,че лимитираната серия 16v G60 е с setup 1.8 G-lader на 0.9бара макс вади 210 к.с. на степен на сгъстяване 8.5:1),мотора ще го разреждам с гарнитура тип сандвич.
Силовия проект е нискобюджетен до максимална цена 1000-1200 лв. (или поне до толкова ще гледам да се вмести)
От него имам Г60 електроника
Дюзи от 1.8Т който при оригиналния регулатор на налагането на бензина на 1.8Т е на 4 бара - дюзите стават 283сс/мин.(мисля,че ще стигнат за 210-220 к.с.)
Намерих бензинова рейка за сносни пари,пускам запитване тук за свестен заварчик с аргон за да ми я удължи...
Първо ще оправя запалителната система електроника,дюзи,рейка след това се насочвам към търсенето на читав компресор за сега за цел ще си поставя 210-220 к.с.
(При факт,че лимитираната серия 16v G60 е с setup 1.8 G-lader на 0.9бара макс вади 210 к.с. на степен на сгъстяване 8.5:1),мотора ще го разреждам с гарнитура тип сандвич.
Силовия проект е нискобюджетен до максимална цена 1000-1200 лв. (или поне до толкова ще гледам да се вмести)
- Jouzev94
Колеги на някой да му се намират шини за закрепване на седалка тип корито по на далавера
,че се охарчих ако не ще пусна поръчка на баща ми да направи нещо по въпроса 

- Jouzev94
Няколко въпроса :
Пластмасите които се слагат на шейната(шината на седалката)бели на цвят може ли да се закупят от някъде.
Пинове за заключване на вратите с вграден диод
(не от газария а за предпазване от нежелани пасажери с една идея да изглежда по подсигурена,защото започвам интериора и мисля да накупя някой скъпички неща) Ако няма ще взема хромирани ще ги разпробия и вграждам диод.
Другото което е монтирането на коритото на заводските шини,някой ако е правил това упражнение да сподели не,че няма да се справя просто търся отзиви.
Пластмасите които се слагат на шейната(шината на седалката)бели на цвят може ли да се закупят от някъде.
Пинове за заключване на вратите с вграден диод
(не от газария а за предпазване от нежелани пасажери с една идея да изглежда по подсигурена,защото започвам интериора и мисля да накупя някой скъпички неща) Ако няма ще взема хромирани ще ги разпробия и вграждам диод.
Другото което е монтирането на коритото на заводските шини,някой ако е правил това упражнение да сподели не,че няма да се справя просто търся отзиви.
- Jouzev94
Добре де никой не отговори,нищо аз се справих
Така до момента
Монтирана седалка Sparco на оригиналните шини с запазен механизъм за регулация на ъгъла и регулация напред и назад доста добре се получи,удобна е и така все едно колата ми се държи по-добре защото не залита в завоите.
Нов дЖам от Ивчо (GTI1.8) с големи благодарности !
Вече имаме застраховка, а утре и преглед и сме редовни..
Пуст му късмет сега да се върнем на темата на датчиците сутринта датчика за темп.на водата работеше таблото си отчиташе,прибрах се сега вечерта настъпих я дръжки прегледах всички датчиците кабелите са си там..така на моя мотор точно където са датчиците за температурата има 4 датчика на 2 от тях са закачени кабелите ако трябва и снимка ще добавя,Защо има 4 датчика единия си е зеления с буксата мисля,че той казва на компютъра кога мотора е под 35 градуса,другия с обувчицата е за индикацията на таблото ? Правилно ли разсъждавам ?

Така до момента
Монтирана седалка Sparco на оригиналните шини с запазен механизъм за регулация на ъгъла и регулация напред и назад доста добре се получи,удобна е и така все едно колата ми се държи по-добре защото не залита в завоите.
Нов дЖам от Ивчо (GTI1.8) с големи благодарности !
Вече имаме застраховка, а утре и преглед и сме редовни..
Пуст му късмет сега да се върнем на темата на датчиците сутринта датчика за темп.на водата работеше таблото си отчиташе,прибрах се сега вечерта настъпих я дръжки прегледах всички датчиците кабелите са си там..така на моя мотор точно където са датчиците за температурата има 4 датчика на 2 от тях са закачени кабелите ако трябва и снимка ще добавя,Защо има 4 датчика единия си е зеления с буксата мисля,че той казва на компютъра кога мотора е под 35 градуса,другия с обувчицата е за индикацията на таблото ? Правилно ли разсъждавам ?
- Jouzev94
И така до сега бях в гаража,датчиците за отчитането на темп.на водата са 2 черни от които ползвам единия другия е с счупено краче,зеления заминава за ECU-то,а другия е за warm up който не е вързан поради ред причини,преди малко говорих с стария собственик той също заяви,че никога не е вързвал този за Уарм уп и той ръчно контролирал 5 -та дюза,та ще се види утре ще взема нов датчик и ще разбера дали е от него (мутицет-а е в баща ми и за това няма как да го замеря)пък и не е лошо да го сменя.
Утре ще пусна снимки с по-добро качество
също така съм замислил следните неща :
да сложа диоди сини диоди в копчетата на конзолата(някой да има представя как се разглобят тези за ел.стъклата ?
да махна патрона от волана не че ми пречи,но не ме кефи да си стои
да си сложа амортисьорчета на предния капак,че старите като се отвори капака и изчезнаха в дън земя..
да си сложа осветление в багажника посредством бели диодни ленти и ключе за позиция на капака
И още някой най-разни и разнообразни неща
Утре ще пусна снимки с по-добро качество
също така съм замислил следните неща :
да сложа диоди сини диоди в копчетата на конзолата(някой да има представя как се разглобят тези за ел.стъклата ?
да махна патрона от волана не че ми пречи,но не ме кефи да си стои
да си сложа амортисьорчета на предния капак,че старите като се отвори капака и изчезнаха в дън земя..
да си сложа осветление в багажника посредством бели диодни ленти и ключе за позиция на капака
И още някой най-разни и разнообразни неща

- Jouzev94
Днес деня за мен започна от много рано ходих да изпера новата седалка след това махах пластмасите над пръта на волана, и докато чаках да ми изперат седалката си поиграх малко ето го резултата 
А да не забравя минах преглед,беше малко странен отчитането удари 2-ка на предните а на задните 0.8,защото с натискането веднага блокират,поради разтоварената задница.Иначе всичко ТОЧНО.
Вече сме редовни за движение по пътищата (е без винетка,но другия месец и тя ще дойде)

А да не забравя минах преглед,беше малко странен отчитането удари 2-ка на предните а на задните 0.8,защото с натискането веднага блокират,поради разтоварената задница.Иначе всичко ТОЧНО.
Вече сме редовни за движение по пътищата (е без винетка,но другия месец и тя ще дойде)
Последна промяна от Jouzev94 на Нед 26 яну 2014 19:59, променено общо 2 пъти.
- GTI1.8
- Автомобил: Golf mk2 GTI
- Двигател: PB 1990

- Jouzev94
направих си днес експеримент вече нали сме ежедневка,горивомера беше точно преди резервата сложих 20 лв излезе на 1 вата черта карах градско извънградско и 2-пъти километража опря 200 за около 30-40 сек карах 85 км смесено както казах и горивомера е малко преди чертата на резервата оказва се че сме много икономични ! 

- Jouzev94
Колеги всеки път,когато кача снимка или мнение то се разглежда минимум 100 пъти на ден,нека бъдем съпричастни към наш съфорумник.
Ето темата моля не игнорирайте бъдете хора !
http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=1&t=408228
Ако всеки даде малко,но от сърце нещата ще тръгнат,моля споделете това и в социалните мрежи и там където знаете,че някой би се отзовал !
Благодаря !
Ето темата моля не игнорирайте бъдете хора !
http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=1&t=408228
Ако всеки даде малко,но от сърце нещата ще тръгнат,моля споделете това и в социалните мрежи и там където знаете,че някой би се отзовал !
Благодаря !
-
- Low rider
- Автомобил: OLD
- Двигател: OTO
Бързо загрява на ръчка 

- Jouzev94
golfmk1 написа:Бързо загрява на ръчка
А не просто преди това го бях настъпил пак до 210 за сверка да видя,спрях заредих и викам дай сега за видео.Ама знаеш после като запалиш 2-ката колко го мисли..чакаш докато се дигне стрелката докато си дойде на температурата която е двигателя