Имахме много сериозен проблем с КАТ. При тръгването от полигона няколко души ме увериха че има патрулки на гарата и по кръстовищата, и аз реших че колоната ще се движи без полицейски ескорт, и ще ни отцепват кръстовищата. Оказа се обаче че това са били случайни патрулки, дето са ги забелязали........ Тръгнахме по разписание..... и на гарата почна да ми побелява косата, като видях че няма полицай. След второ районно и голямото кръстовище на 6ти Сеппември спряхме на върха на моста, за да се съберем и звънях на 166. Човека ме авърза с КАТ и аз викам: Къде ни е осигуряването на шествието бе? Пресичаме основни булеварди и големи кръстовища- ще стане някоя беля.......
Пък отсреща се чува: Кво шествие бе????? Вие луди ли дте да пресичате така града........ момент да ви свържа с началника......
В последния момент се присъединиха 2 патрулки (преди да пресечем панаира) и доколкото можаха пищяха по кръстовищата. Полицай по кръстовищата изобщо нямаше. 2 момчета от колоната се явяваха като "Живи бариери" на всяко кръстовище за да премине колоната - и после газ към следващото....
Оказа се че 1 ден преди шествието - на 22:12:2006 факса с разрешителното от общината и нареждането за осигуряване и охрана на шествието е пристигнал във II РПУ, но защо от там не са уведомили КАТ - така и не разбрах
Предния ден-като взимах разрешителното от общината изрично попитах: "Ако е необходимо дайте ми и трите разрешителни, за да ги занеса лично в КАТ и II РПУ", но ме убедиха че това вече е направено, и аз едвали ще ги доставя по-бързо от факса.
Върти ми се една идея - повтаряне на същото шествие, но в национален мащаб. Паралелно да тръгнат такива шествия във повечето големи градове в един ден и в един час. Само че тоя път организацията да не е за 2 дена, а да се предвиди повече време, и предварително да се разтръби и по медийте............ Ще ми трябват организатори във всеки град - в момента търся, и след празниците може да покажем единност на авто-обществата в подкрепа на медиците ни. Тези Хора имат нужда от морална подкрепа, а това е един "непасивен" начин да покажем че сме с тях и да почувстват че в родината хората ги подкрепят.
Ще се присъедините ли пак, ако успеем да се справим с организацията?
Нашите в Либия
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- joro_kem
- VW експерт
- Автомобил: Octavia I Tour Octavia III FL
- Двигател: AXR DFFA
http://news.netinfo.bg/?tid=40&oid=987987
изобщо не искам да коментирам...
изобщо не искам да коментирам...
- tyo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
WOOF написа:Само да кажа , че ако не бяха българи , а американци отдавна щеше да е сменен релефа на либия......
Така е

http://www.wvi.com/~sr71webmaster/mildenhall.html
Върни се в “ОФФ-Топик - други”