Евтин точен дрегер?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Re: Евтин точен дрегер?
Определено не вършат, но все трябва да има някой сравнително точен на приемлива цена.
- rokera671
- Автомобил:
- Двигател:
Ами ,не съм писал ,но точно на другият ден 9 .12 ,след студентският празник на излизане от бензиностанция Еко в посока магистрала ме спряха .Излезе ,че единият ми фар не свети на къси .Веднага ме дръпна на дрегера .Вечерта бях пил около 150 гр .Показа 000 !После почна едно спорене за фиш за светлините ,но и там се разбрахме .Следя темата и искам да си купя нещо ,но 100 + лева няма да дам .
stefan_doc написа:Определено не вършат, но все трябва да има някой сравнително точен на приемлива цена.
Да си отговоря сам на въпроса. Сдобих се с корейски модел CA 2000 втора употреба и съм на мнение, че е доста точен.
Наистина, въпреки че скалата има два знака след десетичната запетая, показанията са с точност 0,1, а не 0,01 - показва 0,1, 0,2, 0,3, 0,4 и т. н.
Това което научих от опитите с него е, че за да е точен трябва да са минали 15-20 минути от последното пиене на алкохол - в противен случай отчита нивото му в слюнката и устата, т. е. показва по-високи стойности от истинските.
Това е добре да се знае при шофиране с изпита примерно една бира - ако ви спрат веднага за проверка може да ви измерят над 0,5.
- silent
- Автомобил:
- Двигател:
аз на китайски дрегер и китайски презерватив вяра нямам ...пък за вас не знам....
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ползвам китайски за 14лв от продавалник и съм доволен от точността. 

- Emo19888
- Автомобил: Golf 4
- Двигател: ALH TDI
Дайте няк'в линк от тоя продавалник за нещо качествено - искам да тествам няколко мои служители че ми се случва на няколко пъти да ми въртят номерца. Да си знам за мене че са читави, а пък и по-добре за тях, не карат, но работят с машини и не се знае кой кво може да направи...
За тия от последните два поста - как установихте, дали са точни?
Аз имам като първия, имам и корейският. Пия 1 литър бира за половин час някъде, изчаквам 20-30 минути без да пия и меря с двата:
С този, който съм посочил в по-горен пост, ми дава горе-долу колкото изчислява калкулаторът за моето тегло, примерно 0,7, по-евтиният ми дава 0.2, верно, колкото пъти и да духна все толкова дава, но няма как да съм чак такъв "суперчерендроб"...
Аз имам като първия, имам и корейският. Пия 1 литър бира за половин час някъде, изчаквам 20-30 минути без да пия и меря с двата:
С този, който съм посочил в по-горен пост, ми дава горе-долу колкото изчислява калкулаторът за моето тегло, примерно 0,7, по-евтиният ми дава 0.2, верно, колкото пъти и да духна все толкова дава, но няма как да съм чак такъв "суперчерендроб"...
Върни се в “ОФФ-Топик - други”